2777
2789
عنوان

بنظرتون پروتز سینه کنم

1748 بازدید | 70 پست

بنظرتون سینه هامو پروتز کنم؟ 

اصلا به اندامم نمیان، همه جام پره، اونا کوچیک موندن، هفتاده سایزشون 

قدم 170، وزنم 67، ولی اونا رشد نکردن بقیه جاهام پره ، ژنیتیکی کوچولو هستن 

دلم میخواد مثل دوستام برا منم بزرگو خوش فرم باشه، تو لباس باز خیلی خوشگل میشن همشون، ولی من مثل پسرا تختم و بهم لباس نمیاد 😶🙂🌟

خیلی اذیت میشم بخاطرشون 

دکتر خوبی می‌شناسید میشه لطفا بهم معرفی کنید 💓

🌱. 🌙✨𝐬𝐮𝐧𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐠𝐢𝐫𝐥 🌻🍂 ♡  ִֶָ  💛🌟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم استخون بندیم درشته ولی تو ناحیه بوبز طلبکارم ولی هیچوقت حتی یک درصد به پروتز فکر نکردم و نمیکنم، نمیدونم چرا حس میکنم بعدا صدای قرچ قرچ سیلیکونش تو سینه احساس میشه و حالمو بد میکنه

منم شرایطم دقیقا مثل توئه با همین قد و وزن

میخوام چندماه دیگه پیش دکتر ایوب باقری، تهران عمل کنم

تنها چیزی ک تو فکر بردم اینه ک من متاهلم و خب سال دیگه قصد بارداری دارم

نمیخوامم به بچه م شیر بدم

برای مشاوره ک رفتم گفت میتونی همین الان عمل کنی چون سایزت کوچیکه و افتادگی ندارن و بعد بارداری هم افتادگی پیدا نمیکنن ب شرطیکه شیر ندی ب بچه

کاش مجرد بودم☹️😂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
منم استخون بندیم درشته ولی تو ناحیه بوبز طلبکارم ولی هیچوقت حتی یک درصد به پروتز فکر نکردم و نمیکنم، ...

ن بابا صدا نمیده ک

این دیگه چ تصوریه😅😅😅

داره 21 سالم میشه

پروتز سینه خطرات خودشو داره ضررش هزارتاس نفعش یکی باید خوب فکراتو بکنی از کسی که اینکارو کرده مشورت بگیری بعد انجام بدی ماساژش بده بزرگ میشن ورزش مخصوصش رو انجام بده 

زندگیم یعنی خانواده‌ام...
منم استخون بندیم درشته ولی تو ناحیه بوبز طلبکارم ولی هیچوقت حتی یک درصد به پروتز فکر نکردم و نمیکنم، ...

سیلیکونش میره زیر عضله سینه اصلا حس نمیشه 

ن بابا صدا نمیده کاین دیگه چ تصوریه😅😅😅

خب یه جسم خارجی که از قضا از جنس پلاستیکم هست داره وارد بدن میشه😖 حتی فکرشم دردناکه و یجوریم میشه 

شما انجام دادید مگه؟

منم شرایطم دقیقا مثل توئه با همین قد و وزنمیخوام چندماه دیگه پیش دکتر ایوب باقری، تهران عمل کنمتنها ...

شیراز نمیدونید چه دکتر خوبه؟ 

خب یه جسم خارجی که از قضا از جنس پلاستیکم هست داره وارد بدن میشه😖 حتی فکرشم دردناکه و یجوریم میشه ش ...

دوستم انجام داده اصلا همچین حسی نداره

کلی تحقیق کردم و خب هیچکس همچین چیزی حس نکرده😅

سیلیکونش میره زیر عضله سینه اصلا حس نمیشه

من قصد انجامشو ندارم ولی اگه بعدا یه درصد بخوام انجام بدم فیلرای بادی رو ترجیح میدم، نقاهتشونم کمتره و طبیعی ترن

واسه پروتز یمدت پیگیر بودم انقدر تعریف بد از خود دکترا هم شنیدم که کلا دورشو یه خط قرمز گنده کشیدم