2821
2789
عنوان

خانوما سوار دارم

248 بازدید | 17 پست

پریودم این ماه برخلاف همیشه که ۷ روز بوده فقط دو روز طول کشیده.امروز بیبی زدم منفی بوده...چون یسری گفتن شاید باردار باشی.میترسم برم آزمایش بدمو جواب مثبت باشه.مشکل خاصی هم ندارمو داروی خاصی هم مصرف نمیکنم....کسی تجربه ای داره که علتش چیه؟ الان ۱۱ روز از موعدش گذشته..

لطفا اکه میتونید کمکم کنید.ممنون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام. حالا طوری نیست آزمایشم بده مطمئن شی بعضیا تو بارداری هم پریود میشن من دیدم.

خیلی میترسم باشم...تصور اینکه بخوام سقطشم کنم برام عذاب آور...😢

بیبی چک خیلی قابل اعتماد نیست. البته مثبتش همیشه درسته اما منفیش خیلی وقتا الکیه و خانوم باردار هست. نمیخوام ته دلتو خالی کنما اما اگه واقعا نمیخوای ازمایش خون بده که مطمئن شی و بتونی هر چی زودتر یه فکری بکنی. ازمایش خون جوابش همیشه درسته

بیبی چک خیلی قابل اعتماد نیست. البته مثبتش همیشه درسته اما منفیش خیلی وقتا الکیه و خانوم باردار هست. ...

آخرین راهم همینه..رفتم پیش ماما که برام آزمایش بنویسه گفت سقطش راحته.‌زنگ بزن خودم ۳ تا قرص برات میفرستم.

شوهرم نمیزاره آزمایش بدم.میگه من مطمئنم نیستی.راستم میگه ما هیچ وقت بی احتیاطی نکردیم.اما دویمم همینجوری شد....بعد ۸ هفته رفتم آزمایشو...رفتم iud  بزارم انقد وه بد تعریف کردن پشیمون شدم.

ممنون از راهنماییت

اخه بعد زایمان پریود خیلی بهم میریزه من یادمه چند بار ازمایش بارداری دادم انشالله که باردار نیستی&nb ...

الان دخترم یک سالشه تا الان منظم بوده...همیشه

2825
2823
2791
2779
2792