2777
2789

۵۵ سالشه.. الانم انقد تو فکرشم خوابم نمیبره.. اگه زبونم لال مامانم از دنیا بره من چه خاکی تو سرم بریزم کجا برم دردامو ب کی بگم.. خدایا منو قبل مادرم از دنیا ببر😭🖤

این اکانت دست ۲ نفر می باشد

ترس از دست دادن عزیزان واس اکثر ادما پیش میاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مهر پارسال همش حس میکردم مامانم مریض میشه و ترس از دست دادنش داشتمو الانم سرطان کلیه عمل کرده� ...

وای نه 😭 الان حالش خوبه؟؟؟؟ 

اره عزیزم خلاصه این فکر توعه که اینده رو در پیش دارهبهش فکر نکنخوبه خداروشکر ولی خب ترس از دست دادنه ...

خداروشکر که الان خوبه.. سعی میکنم فکر نکنم🥲