دوروزه نخوابیدم مغزم ارور داده دارم توهم میزنم قرص خوردم دوتا بزور خودمو کنترل میکنم میگفتم انگار چشامو بزور گرفتن ک نخوابم سرم داغ شده دارم میمیرم از بیخوابی .قیافم مثل اونایی ک چت کردن شده چشام سرخه سرخ شده خونه تنهام نمیتونم برم آرام بخش بزنم خدایا چطوری بیهوش شم دارم سلامتی مو از دسن میدم ده بار رفتم دم در هیچی نبود هی صدای در میاد صدای اذان میاد چند بار دارم توهم میزنم خدا نکنه اسکیزو بگیرم بدبختم دکترم رفتم ۸ماه وضعم همینه قرص میخورم بی فایده بزوز ۳ساعت میخوایم بعدش کابوس میبینم با ترس از خواب می پرم دعا کنید برام مغزم نمیکشه مثل دیوونه ها شدم از بیخوابی طب ژنتیک رفتم بی فایده دمنوش داد میخورم دارو دکترم میخورم
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سر گیجه اینا هم دارین چون من از پارسال زمیتون اینطوریم وقتیم مبخوابم انگار تو سرم حرف میزنن سرگیجه ه ...
الان ک خواب آلود اره
اگه تونستین از تحریک مغزی یا ار تی ام اس استفاده کنین من چند نفرو میشناسم رفتن و ۸۰درصد اوکی شدن
چیزی مثل شوک درمانیه؟