2777
2789

سلام

بچه‌ها راجب تبخال تناسلی من برادرم داشت خیلی اذیت بود طوری که یک سال درگیرش بود و واقعا درمان نمیشد،مدام در میومد خشک میشدن میوفتادن ولی دوباره درمیومد،خودم سخت پیگیر بودم براش تا دکتر خوبی پیدا کنم خیلی هزینه کردیم هربار پیش یه دکتر و دکترا پاسمون میدادن برای همدیگه تا پولی دربیارن،ولی دکتری که پیدا کردم یه دارویی به ما دادن که توی یک دوره کاملا خوب شد و دیگه هیچوقت که تا الان یک سال و نیم میگذره کاملا درمان شده،البته این دکتر داروی زگیل تناسلی هم دارن که قطعی درمان میکنه خواستم بهتون معرفیش کنم تا اگه مشکل تبخال تناسلی یا زگیل داشتین حتما بهش سر بزنید واقعا فوقوالعادس،داروشون هم حضوری میشه خرید و هم خودشون ارسال میکنن اینم بگم این تبلیغ نیست چون این روزا میبینم خیلیا درگیر زگیل و تبخال شدن گفتم شاید کسی باشه بدردش بخوره پیجش میزارم براتون @clinic.hpv.karami

طرف کلاهبرداره

من کلا...بردارم؟؟!!! عجب حرفی میزنین ندیده نشناخته تهمت میزنین،کاش بجای تهمت زدن اول کلاه..بردار بودن اثبات میکردین،خواستین اسکرین تمامی مراحل درمان خودم و پیجشون میفرستم بعلاوه آزمایشات اونوقت بشینین راجب کلاه..بردار بودن تصمیم بگیرین و تهمت بزنین،من این دکتر معرفی کردم صرفا بخاطر اینکه کسایی که مشکل دارن درمان بشن و وظیفه انسانی خودم انجام دادم هرکسی احساس میکنه کلاه..برداریه میتونه نادیده بگیره سخت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا...بردارم؟؟!!! عجب حرفی میزنین ندیده نشناخته تهمت میزنین،کاش بجای تهمت زدن اول کلاه..بردار بود ...

من تورو گفتم ؟همون دکتری رو گفتم کلاهبرداره که امثال تورو اجیر کرده اینجا تبلیغشو بکنید .دکتری که کارش درست حسابی باشه نیاز به تبلیغ نداره

من کلا...بردارم؟؟!!! عجب حرفی میزنین ندیده نشناخته تهمت میزنین،کاش بجای تهمت زدن اول کلاه..بردار بود ...

در ضمن شما هم دروغگویی که این پستت نوشتی درمان خودم پست اول نوشتی درمان داداشم لابد الانم میخوای بگی درمان دوتامون

من تورو گفتم ؟همون دکتری رو گفتم کلاهبرداره که امثال تورو اجیر کرده اینجا تبلیغشو بکنید .دکتری که کا ...

سایه خانم من خودم درگیر hpv شدم و برادرم درگیر تبخال و مادرم پسوریاریس گرفت،از لحاظ ژنتیکی ما بدن ضعیفی داریم خانوادگی،این دکتر نیازی به تبلیغ من نداره و اینقد خودش درآمد داره و بیمار تحت درمان داره نیازی به تبلیغات من نداره اگر پستی گذاشتم صرفا برای اینکه خیلی از مردم که درگیرشن درمان بشن،نمیدونم میدونی یا نه ولی خیلی از خانواده ها بخاطر این بیماری زندگیشون از هم پاشیده خیلیا سرطان گرفتن اگر آدم بتونه کمکی به همنوعش بکنه چه اشکالی داره حتما باید یه نفعی برامون داشته باشه تا کاری بکنیم نه من اینجوری فکر نمیکنم،حالا برای اثبات من آزمایشاتم براتون میفرستم و حتی زائده های بدنم و آزمایش منفی شدن خودم و دوستم و برادرم رو فقط هرجا که شما بگی میفرستم براتون اگر تونستین بخونین که هیچی نتونستین بخونین میتونین عکسش بدین گوگل براتون ترجمه میکنه،هر چند شما هم حق دارید چون خیلی از دکترها نمیتونن این بیماری درمان کنن خودم زگیل داشتم هرجا میرفتم اول برام واکسن گارداسیل تجویز میکردن ولی گارداسیل برای پیشگیریه نه درمان و لیزر و فریز هم سطحی زایده رو پاک میکنه ولی همچنان ویروس توی بدنه و دوباره رشد میکنه ولی دارویی که این دکتر دارن اون ویروس میکشه و درمان قطعی میده،حتی من خودم خواستم آزمایش بدم که هزینه آزمایش ۵ تومن بود ولی دکتر گفت نیازی به آزمایش نیست من یه قطره موضعی بهت میدم بزن روی زگیل اگه پاک شد که زگیل داری و اگر پاک نشد زگیل نیست با یه قطره ۸۰۰ تومنی منو از ۴ میلیون آزمایش نجات داد،خب منم مثل شما گفتم کلاهبرداره و دروغه ولی دو سال اینقد هزینه کرده بودم و درمان نشدم گفتم اینم روش خوبه هزینه کنم و خوب نشم یه تیری در تاریکی شاید خوب شدم و تحقیق کردم راجب داروشون که چندین تایبده از وزارت بهداشت سیب سلامت زیر نظر متخصصین طب سنتی و تایبده های خارجی داره که فقط ایران ترکیه و آمریکا این دارو دارن و حتی کسایی که درمان شدن پیج و شمارشون از دکتر گرفتم تماس گرفتم تا مطمئن بشم و در آخر درمان شدیم خداروشکر،سرت بدرد آوردم خلاصه فقط بخاطر اینکه شما میگید کلاه.برداریه میتونین به پیجش سر بزنید با خودش حرف بزنید ضرر نداره و منم اگر خواستین آزمایشاتم میفرستم،و تورو خدا کاری نکنیم کسی که این پست میخونه و دچار این بیماری هست دلسرد نشه و بتونه درمان کنه خودشو،من هرکاری شما بگین میکنم تا دیگه نگین کلاه.برداریه و بهتون ثابت بشه و اگرم اصرار بر کلاه.بردار بودنشونه بیخیال شید و به زندگیتون بپردازین ممنون🙏🏽