2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم بگو

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بگردش بود راه می‌رفتی ستاره میداد می‌تونستی تبدیل به شارژ کنی

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بله 

آبانک و بلو هست 

صرافی اکسکوینو هست که ۵۰ تا نات کوین میده 

و ...

باید با کد دعوت ثبت نام کنی تا پاداش بگیری

خواستی کد بفرستم ثبت نام کن

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
با دعوت چند نفر پول در میارم چقد هست

آبانک هر نفر که دعوت کنی ۵۰ تومن 

بلو هر نفر که دعوت کنی ۳۰ تومن 

اکسکوینو برای هر نفر ۵۰ نات کوین به خودت میده ۵۰ تا به اون شخص حدودا ۳۵ تومن میشه 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
میتونم برداشت کنم یا باید جنس بخرم

بلو و آبا قابل برداشته 

کارت بانکی هم رایگان میاد درب منزل 

مال بانک هست

اکسکوینو هم به محض اینکه به ۵۰۰ هزار تومان برسه میتونی برداشت کنی 

احراز هویت تصویری نداره برای خونواده و دوستات میتونی بفرستی