2777
2789
ببخشید خانما دخترم امروز واکسن ۶ ماهگی زداوردم قطره استامینوفن دادم عوق زد قطره و حجم زیادی شیر بالا ...

دوباره بهش قطره بده ولی سعی کن قطره قطره بهش بدی یعنی بین هر قطره فاصله بزار 

دختر منم تا۱سالگی استامینوفن نمیتونست بخوره

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان از خودت انتظار زیادی نداشته باش... دو یه ماهی ه طول می‌کشه خودت حال جسمی و روحیت بهتر بشه و بچت جون بگیره... تازه همه حواستو باید بدی به بچه اولت... همینکه بتونی یه غذا بزاری کافیه... بعد کم کم همه چی دستت میاد

سخت نگیر

خونه بهم ریخته که ریخته

غذات سوخت که سوخت

مهم روحیه ی خودته

تا بچه خوابید خودتم بگیر بخواب

مرتب اهنگ بذار با بچت حرف بزن

تو خونه نمون 

حتی شده بچه رو بردار با ماشین دور بخورین

شبا غذای فرداتو درست کن

قبل خواب لباسارو بنداز لباسشویی بیدار شدی درشون بیار

اگر میتونی تاب برقی بگیر مجبور نشی هی بچه رو تاب بدی

به تغذیت حسابی برس مغزیجات بخور

من بارداریه اولم داغونم کرد هم بچه تروتمیزو میخواستم هم خونه مرتب

بچه دومم همه چی اومد دستم 

پدرشم‌باید کمک کنه

بنداز بغلش برو اریشگاه موهاتو و سر و وضعتو خوشگل کن بیا😀

نذار لباسات بوی شیر بگیره مرتب دوش بگیر 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بخدا دارم سکته میکنم

نگران نباش منم تازه این روزارو گذروندم ببین لازم نیست حتما تعداد درست قطره رو بدی مثلا من اگه قرار بود ۱۲ قطره بدم با کلی بدبختی ۶ یا۷ قطره میدادم .هرقطره میریزی دهنش باهاش بازی کن که با اب دهنش بره پایین بعد قطره بعدی

نگران نباش منم تازه این روزارو گذروندم ببین لازم نیست حتما تعداد درست قطره رو بدی مثلا من اگه قرار ب ...

الان نزدیک یک ساعته گذشته تکرار کنم؟

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
الان نزدیک یک ساعته گذشته تکرار کنم؟

اگه فورا بالا اورد اره اگه بعد چنددقیقه بود که نه ولی حواست به دمای بدنش باشه لباسشو کم کن انشاالله نرمال میمونه

عزیزم ده روز اول که باید حتما کمک داشته باشی،چون خودت هنوز خسته زایمانی.

بعد ده روزم که کارای بچه تو الویته،شیرش بدی،تمیزش کنی،بخوابونیش

در طول روز هر وقت بچه خوابید،خودت خسته بودی حتما خودتم کنارش بخواب،تا بتونی سرپا بمونی.

کارای خونم الویت آخرت باشه.بهرحال لباسرو که ماشین میشوره،جاروام چند روز یه بار بزن،میمونه غذا،یه وعده بپز،یه وعده ساده بخور.

دیگه تا یکسال تو نمیتونی هیچ برنامه ای اجرا کنی