2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای زن. وشوهریه

یعنی داره میزنتش توکوچه؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

کاری با شما ندارند 

من یکبار گزارش دادم البته تیراندازی بود می‌گفت اسلحه رو خودت دیدی چه سایزی بود چه رنگی بود فقط صدا شنیدی یا دیدی فاصلت چقدره باهاشون الان چقدر دید داری 

مدل تفنگ چی هست گفتم برو بابا همدیگرو کشتن 

قطع کن یکی بفرست بعد زنگ بزن برات تعریف میکنم 

یطوری سوال پیچ من کردند انگار اسلحه دست منه خودم زنگ زدم گزارش خودم بدم 

آخرش هم بعد دو ساعت کشت و کشتار که تمام شد رسیدند 

کاری با شما ندارند من یکبار گزارش دادم البته تیراندازی بود می‌گفت اسلحه رو خودت دیدی چه سایزی بود چه ...

نیومدن پلیس زنه مرد انقد جیغ میزنه میترسم شوهرش معتاده شیشه نباشه توهم بزنه نمی دونی چه طور زجه میزنه

نیومدن پلیس زنه مرد انقد جیغ میزنه میترسم شوهرش معتاده شیشه نباشه توهم بزنه نمی دونی چه طور زجه میزن ...

نمیان اینقدر طولش میدند که جو آروم بشه براشون خطر نداشته باشه بعد یک گزارش و صورت جلسه چرتی رد میکنند