2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

80 بازدید | 15 پست

سلام خانوما خوبین

کسی هست اینجا که تنبلی داشته باشه و درمان شده باشه؟

با اصلاح سبک زندگی یا دارو؟ 

نظرتون راجب اصلاح سبک که تو اینستا میگن دوره ای داره چیه؟ 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم نورمحمدی هستم مدرس طب سنتی

بله تنبلی کلا با اصلاح سبک وورزش  و گیاهان درمانی خوب میشه

استادمن تنبلی ازنوع پلی کیستیک داشتن ک حتی بچه دارنمیشدن همه جور راه رو رفتن ولی باردارنشدن آخر با طب سنتی آشناشدن و با این درمان اا خوب شدن الان ی دوقلو دارن پنج سالشونه

و چون درمان شدن این حرفه رو ادامه دادن و مام الان راه ایشون رو میریم

سلام گلم نورمحمدی هستم مدرس طب سنتیبله تنبلی کلا با اصلاح سبک وورزش و گیاهان درمانی خوب میشهاستادمن ...

ممنون از توضیحاتتون

چه ورزش هایی؟ 

علت تنبلی تخمدان میدونی چیه???

چندسالته و قد ووزنت???

و اینکه چندوقته این مشکل رو داری???

روبیکاداری ی عکس اززبانت رو ببینم???

تابه حال مزاج شناسی شدی???

گلم ماباعلم زبان شناسی کل بدن رو چک و سونو میکنیم و ریشه مشکل رو پیدامیکنیم و بهتون راهکاردرمانی میدیم

علت تنبلی تخمدان میدونی چیه???چندسالته و قد ووزنت???و اینکه چندوقته این مشکل رو داری???روبیکاداری ی ...

بله روبیکا دارم

نه هیچ اطلاعی ندارم راجب این چیزا

من برا تنبلب تخمدان اویکولو تراپی رفتم تحریک گوش و در کنارش درمان دارویی غیر هورمونی و اصلاح سبک

بنظرتون کدومش موثر تر بود؟ الان کامل درمان شدین؟ زیر نظر چه دکتری بودین؟ 

بله روبیکا دارمنه هیچ اطلاعی ندارم راجب این چیزا

ی عکس اززبانت بفرست مزاج شناسی کنم برات و ازنظرگرمی و سردی ببینم بدنت در چه وضعی هستش..این آیدی روبیکامه

Arezunori@

ان شالله ک بتونم راهنماییت کنم

از اینستاگرام دوره ای اصلا نخرررررر  پک دوماهه گرفتم ۳۷۰۰ توش بنظرت چی بود؟😭قهوه موکا و سیر سیاه   ۲ ماهه رو هم بزور قبول میکرد میگفت بیا ۴ ماهه بدم ۸ تومن😭 بیشعورا

از اینستاگرام دوره ای اصلا نخرررررر پک دوماهه گرفتم ۳۷۰۰ توش بنظرت چی بود؟😭قهوه موکا و سیر سیاه ...

وو جدی میگی🤦🏼‍♀️🥺