2777
2789
عنوان

بیایید حاجتمون بگیریم هممون🕌🕌😍

143 بازدید | 29 پست

میگن اگه ۴۰ نفر در حقت دعا کن حاجتت میگیری همدیگه رو بی نصیب نزاریم♥️♥️♥️

دعا کنید برای من که برگرده باز باهم باشیم🤍🪆

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه کنکور و ازدواج من دعا میکنید🙂💜

ایشالا گلم صلوات میفرستم برات 

هرچی‌دوس داری بخون برام

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

دعا کنید منم امسال حداقل نامزد کنم.اسمم نگین

ایشالا

برات دعا میکنم شماهم یرا نیت من دعا کن

دعا کنید خونمون را زود بسازیم،  دشمن شاد نشیم🥺

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
ندا هستم. دعا کنید که امسال دانشجو پزشکی تعهدی بندر عباس شم.

ایشالا دختر ایشالا 

شماهم برا من هر سوره ای دوست داری بخون

مریض شدم دعاکنید ان شاءالله تا فردا خوبه خوب بشم😢

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
سلامتی خودم خانوادم، برکت پولمون، جور شدن واممون، انشالله هرکسی دعام کرد هزار برابر حاجتش رو بگیره، ...

دعا میکنم برا شماهم 

من رو هم بی نصیب نزار از دعات بی تاب طرفم