2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

231 بازدید | 27 پست

ابروهای خیلی کم پشته هرکی میبینن میگ خیلی کم پشته منظمم نیستن دلم میخواد میکرو کنم اما میترسم پشیمون بشم اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه 

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

جای خیلی معتبر برو نمونه کارارو ببین رضایت هارو چک کن نه الکی بگن این خوبه بری 

یا بگی این بهترین اریشگاه محلمونه میرم اینجا

خیلی سخته پیدا کردن میکرو ابرو چون خیلیا مثل خط صاف و نقاشی معمولی خط میندازن تازه بعدن سبزم میشه

ولی هنرمنر خطاش خیلی نازک و اصولیه موادشم خارجی سبز نمیشه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میکرو کردم 6 شهریور باید برم ترمیمابروهام نازک کم پشت خیلی راضی ام واقعا هم پهن شده هم کشیده

عزیزم  وقتی ترمیم میخاد رنگش خیلی تو چشم نمیزنه ؟

مثلاً  برا خواهرم ابروهاش ترمیم ک میخاد آبی روشن میشه بدم میاد 

عزیزم وقتی ترمیم میخاد رنگش خیلی تو چشم نمیزنه ؟مثلاً برا خواهرم ابروهاش ترمیم ک میخاد آبی روشن می ...

اره تو خیابون زیاد میببنم این مدلی پشیمون میشم 

باز یه سریا رو میبینم خوشگل شدم باز جو میگرتم 😂

جای خیلی معتبر برو نمونه کارارو ببین رضایت هارو چک کن نه الکی بگن این خوبه بری یا بگی این بهترین اری ...

اره گلم خیلی وقته تحقیق میکنم معتبر آرین جارو انتخاب کردم ولی دو دلم

عزیزم وقتی ترمیم میخاد رنگش خیلی تو چشم نمیزنه ؟مثلاً برا خواهرم ابروهاش ترمیم ک میخاد آبی روشن می ...

این عکس ابروهامه  قبلشم میزارم رفتی میکرو اصلا تا 4 روز اب نزن 

و از هیچ پمادو کرمی مصرف نکن و جای زخمارو نکند

امروز ابرو های جاریمو دیدم مرتب شیک مال من انگار مریضی دارم 🥲😑

عه چقدررر مثل همیم انگار خودم اینارو میگم .من همیشه بااااید مداد سایه ابرو بزنم اگر نه خیلی بده ابروهام 

فردا نوبت دارم دعا کن خوب شه 😭😭

این عکس ابروهامه قبلشم میزارم رفتی میکرو اصلا تا 4 روز اب نزن و از هیچ پمادو کرمی مصرف نکن و جای زخ ...

خیلی خوبه ابرو مرتب برا شمام خیلی خوشگله 

باشه حتما