2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150145 بازدید | 896 پست

عزیزم پقصر شوهران من باردار بودم خونه مادرشوهرم شام بودیم بعد شام شوهرم گفت پاشید همه بریم خونه ما بخوابیم حالا همه تو یه محلیم ۲۰ نفر ادم اخر شب جمع کردن اومدن خونه ما خوابیدن باورت میشه؟؟ تا فردا عصر ساعت ۷ هم موندن منم باردار بودم لکه بینی کمر درد دل درد همه رو داشتم 

اخرشم دعوامون شد من بده شدم که دوس ندارم خانوادش بیان و برن... 

چند سالته🤔اصلا مطالب رو خوندی؟اصلا فهمیدی خانوم بارداره و مرتب ماهی ۲ بار میان؟اصلا متوجه شدی حرف ا ...

هیچی نفهمید در ضمن کاربری مرد هستش ، و احتمالا خودش از دسته شوهر اسی هس ، از طرز حرف زدنش معلومه ، خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی یک تا دوبار

به نظر من که زیاد نیس اگه خانواده خودت هم میومد اینطوری میگفتی .من که مشهدم و از شهرستان مهمون دارم دو ماه یه بار تو زمستون. و تابستون هرماه مهمون دارم تا ۲۰ نفر .اتفاقا مهمونی دسته جمعی خوش میگذره خودمم مهمون خیلی دوست دارم چه خانواده خودم باشن چه خانواده شوهرم خودم بهشون زنگ میزنم و اصرار که بیان 

یه ماه پیش دقیقا مهمون داشتم خانواده خودم و شوهرم 

برای چهل و هشتم هم زنگ زدم و اصرار کردم که بیان

شمابهتره اول خودت قضاوت نکنی در ضمن ما چندتا خانمیم داریم باهم حرف میزنیم لزومی نمیبینیم یه مرد بچه ...

والله بخدا 

من نمیدونم این مردا فازشون چیه توی نی نی سایت عضو هستن اونم همه میدونن هدفشون چه 

والله با این سیبیلاشون وسط خانما میچرخن 

عزیزم پقصر شوهران من باردار بودم خونه مادرشوهرم شام بودیم بعد شام شوهرم گفت پاشید همه بریم خونه ما ب ...

خب عزیزم وقتی شرایط ت اینطوری هست بشین تو خونه کار نکن خانواده شوهر که غریبه نیستن خودشون باید کارشون رو انجام بدن

خب عزیزم وقتی شرایط ت اینطوری هست بشین تو خونه کار نکن خانواده شوهر که غریبه نیستن خودشون باید کارشو ...

توروخدا با اون وضعم کارم میکردم؟؟؟ من حتی نمیتونستم بیشتر از ۱ ساعت بشینم 

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

کسی با مهمونی دادن گدا نمیشه ، ولی هر چیزی حد و اندازه خودش و داره ، هر رفتی هم آمدی ، پدر و مادر هم اگ برا پسرشون زحمت کشیدن از پسرشون انتظار داشته باشن ، زحمت ۹ ماه حاملگی و زایمان و بچه و بزرگ کردن اون ها رو عروس خانوم باید جبران کنن؟ تمان از حرف های بی منطق و پرویی های بی حد و انتظارات نا به جا ، خدااااا به داد همسر شما برسه بیچاره عجب جایی گیر افتاده

خانواده شوهرم از استان دیگه سرزده می اومدن خونه ما. 

یک دفعه سرزده ساعت سه می‌رسیدن میگفتن نهار نخوردیم! 

یک دفعه سرزده ساعت 10 شب می‌رسیدن میگفتن شام نخوردیم. 

منم با یک نوزاد و بچه کوچیک باید ساعت ده شب بلند میشدم زرشک پلو با مرغ بزارم.... 

سرزده رفتن خیلی بده. 

فامیل شوهر ده ساعت راه سرزده میان پشت در خونمون! 

خانواده شوهرم از استان دیگه سرزده می اومدن خونه ما. یک دفعه سرزده ساعت سه می‌رسیدن میگفتن نهار نخورد ...

این دیگه واقعا بی فرهنگیه .من حتی خانواده خودم هم بدون اطلاع بیان بدم میاد .من که مهمونام از یه هفته قبل خبر دارم که میخوان بیان .آدم وقتی خبر داشته باشه بهتر می‌تونه پذیرایی کنه و اگه بچه داشته باشی چه خونه یه تمیز کاری حسابی میخواد واقعا زشته سرزده کسی بیاد

به نظرم به گوششون برسون که از قبل بهت خبر بدن

وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

اه اه وقدر بدم میاد مرد بیاد نی نی سایت نظر بده،خجالت نمیکشین واقعا