2777
2789

میدونم شاید تاپیک تکراری باشه 

ولی برای من همیشه خساست اطرافیان خیلی جالبه و خنده دار 

مثلا یه بار یکی تاریک زده بود یه جا دعوت شدیم میزبان واسه بیست نفر یه دونه مرغ رو خورد کرده بود جوجه کرده بود 

تازه از اون برای خواهرش که نیومده بود هم کنار گذاشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم هرچی فکر کردم چیزی ب ذهنم نرسید آدم خسیس اطرافم دیدما رفتار سم ندیدم زیادازشون

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

مادرشوهرم

علفای تو باغچه رو جمع میکنه سبزی قرمه درست میکنه، خودش بهم گفت

برای پدرشوهرم غذا نمیذاره میگه برنج و گوشت تموم میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پدرشوهرم به هر کی‌ میخواد زنگ بزنه تک میزنه که طرف بهش زنگ بزنه و این شارژش تموم نشه

خواهر منم همینه بعدم میگه گفتم نکنه خواب باشید بعدم ۶۷ دقیقه حرف میزنه

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

با دوستم رفتیم کافه ی چیزی بخوریم

چیزی ک گرفتیم لیوانی بیست تومن میشد کلا

سه ساعت داشتم میگفتم بذار من حساب میکنم هی دستم و میکشید کنار

اخر سر کارتش و دراورد گذاشت رو میز صندوق دار گفت واسه خودم و حساب کن

هر کدوم جدا میدیم پولشو😐😑

قیافه پسره هیچوقت از ذهنم‌ پاک نمیشه  

مادرشوهرمعلفای تو باغچه رو جمع میکنه سبزی قرمه درست میکنه، خودش بهم گفتبرای پدرشوهرم غذا نمیذاره میگ ...

مادر شوهر من میریزه توی آش علف های باغچه رو

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

چه یک نفر سر سفره بودن چه 20 نفر حتما به اندازه یک نفر رو قائم میکرد

روغنشون که تموم میشد تازه تو بطریش آب می‌ریخت واسه تو سوپ

واسه 20 هزارتومان اضافه گرفتن واسه گاز کپسولی حرص می‌خورد در حالیکه 258 میلیون موجودی یک حسابش بود

من خودم هر کاری در هر زمینه ای بگید کردم،مثلا مای بی بی استفاده فقط جیش کرده را پنبه هاشو درمیارم میشورم داخلش کهنه تمیز میزارم چندبار میشه استفاده کرد ،نگید عفونت واینا که دوتا بچه‌ام سالم وتپلن وخیلی وقته از پوشک گرفتمشون