2789
عنوان

خواب دیدم توی حرم امام علی‌ام

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 30 پست
هامین

عی بابا چی بگم

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هامین

عی بابا چی بگم

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

شما جای من بودی چیکار می کردی ؟

همون زنگ بزن ۱۱۸ بگو پاسخگوی سوالات شرعی یه شماره بهت میده زنگ بزن همه چیز رو تعریف کن بعد ببین اصلا بهت واجبه یانه،اگه گف اشکال نداره همین تو خونه علی صداش کنید  اگه خیلی دوست داشتین اگه هم نه شناسنامش رو عوض کنید

چرا آنقدر پیچیده میکنی؟ چرا خودت رو اذیت میکنی؟ الان که ۵ ماهشه بذار امیر علی خودت رو خلاص کن. تا آخر عمر باید تو سردرگمی و فشار زندگی کنی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چرا آنقدر پیچیده میکنی؟ چرا خودت رو اذیت میکنی؟ الان که ۵ ماهشه بذار امیر علی خودت رو خلاص کن. تا آخ ...

از یه طرف اسمشو خیلی دوست دارم از طرف دیگه استرس داره خفه‌م میکنه

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس
از یه طرف اسمشو خیلی دوست دارم از طرف دیگه استرس داره خفه‌م میکنه

عزیزم اگه عوض نکنی تا آخر عمرت یه لحظه هم آرامش نداری. هرچی بشه میگه به خاطر اینه که اسمش رو عوض نکردم.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
عزیزم اگه عوض نکنی تا آخر عمرت یه لحظه هم آرامش نداری. هرچی بشه میگه به خاطر اینه که اسمش رو عوض نکر ...

راست میگی خودم بعضی وقتا صداش میکنم علی اما دلم راضی نیست

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس
خدا اینقدراهم سخت گیر نیست بابا

از اون لحاظ نمیگم. برای آرامش دل خودش میگم. دل مادر هر لحظه در تلاطمه

نمیتونی تو شناسنامه اسمو عوض کنی تا ۱۵ سالگی اون موقع هم دیگه خودش بزرگ شده و نظر خودشه ممکنه نخواد  بلکه فقط خودتون صداش کنین ولی بنظرم جالب نیس تو شناسنامه یه چیز باشه و دوستای مدرسش یه چیز صداش کنن تو خونه یه اسم دیگه  نمیدونم راهی هست که الان شناسنامه شو عوض کنین یا نه  ولی فکر نکنم از ثبت احوال یا یه وکیل بپرسین