2777
2789
عنوان

دهمیاا یازدهمیا دوازدهمیااا تروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست
نه واسه فیزیک اصلا اینطوری نیس چون معلم رو می‌شناختم معلم سال قبلم بود خیلی عالی تست کار میکنه بخاطر ...

این نظر کنه و اگه دیدی باهات اوکی نیست اصلا قبول نکن

کلاسی که برای تست تنظیم میکنن به درد نمیخوره وقتی میبینی آموزش معلما تو مدرسه برات کافیه دیگه احتیاجی به پول خرج کردن نیست و مهارت تو تست زنی فقط با دست به قلم شدن جواب میده 

بازم تاکید میکنم این نظر کنه و فقط خواستم تجربمو باعات درمیون بزارم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزیزمن تو الان پر از جو کنکوری یه کوچولو صبرکن پیش برو پولتو الکی هدر نده که خدای نکرده پشیمون میشی ببین اگه نتونستی کلاس انلاین بگیر حتما هم انلاین 

حضوری رفت و امدش زمان بره تو انلاین پشتیبان دارن که در طول هفته هر سوالی داشتی و تو تایم خود کلاس میتونی بپرسی (به نظرم مشاورتم عوض کن الان از هر رتبه برتری بپرسی میگه کلاس انلاین برید)

💜🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نمونه ام معلماش خوبن ولی خودت باید دل بدی هیچ معلمی نیست که تمام نکته تستارو بگه اگه خودت تست کار کنی حتما زیر۱۰۰۰میشی تو این یه ماه از تابستون اگه میتونی زیستتو پیش خوانی کن یعنی معجزه میشه مهرماه خودت میفهمی چقدر از بقیه جلو افتادی

💜🍃

مشاورم میگه اصلا خوب نیست راستم میگف میگف سوالی داشته باشی چجوری میخوای بپرسی

اتفاقادایدی رفع اشکال دارن سوالاتتو اونجا میپرسی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...