من امسال میرم پایه دهم رشتمم تجربیه میخوام کلاس برم ولی بودجمون فقط میرسه به اینکه ۲ تا کلاس برم فیزیک که میرم اون قطعیه ولی اونیکیو نمیدونم چی برم از ی طرف زبانم افتضاح بود پارسال میگم امسالم گند نزنم معدلم بیاره پایین یه طرف دیگه میگم بزار برم شیمی پایه تجربیه هم دوس دارم برم ریاضی ی چیز دیگم هس من امسال نمونه قبول شدم مامانم میگه اونجا خوبه لازم نیس اصلا بری نمیدونم چیکار کنم حالا شماها که تجربه دارین بگین راهنماییم کنین خدا کمکتون کنهه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با کلاس رفتن تو درسی که مشکل خاصی نداری فقط پول و زمانت میره همین
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ریاضی هم معین کرمی نگاه کن تو تلگرام میزارن همشون رو با جزوه و ازمونارو
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
ببین فیزیک خیلی خوبه که داری میری کلاس، من میگم دومی رو بزار بری مدرسه ببینی معلم کدوم درست خوب نیست بعدی رو اون موقع برو، خودمم نمونه بودم، دهم معلم فیزیک و زیستم بد بود، شیمی و ریاضی و زبانم معلمای خیلی خوبی بودن، یکم با بعد از تابستون رفتن عقب میفتی ولی پولتو جای درست میدی، درسی مثل شیمی با کتاب خوب هم میشه فهمیدش شاید معلمتم خوب باشه نیاز نباشه بری کلاس ، کلا بزار بری مدرسه یک ماه بگذره بعد تصمیم بگیر
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
یه راهنمایی دیگه، زیست آقای عمارلو داخل برنامه ی آلا تدریس رایگان گذاشتن مال سالهای قبله ولی تدریس ها همون هست و دیگه نیاز نیست پول کلاس بدی، من همین امسال فارق التحصیل شدم بچه ها تا پارسال با آقای عمارلو زیست میخوندن وقتی غایب میشدن یا خود خوان پیش میرفتن، اگر هم کنار نیومدی و خواستی کلاس ثبت نام کنی آقای عظیمی استاد خیلی خوبی هست
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
با کلاس رفتن تو درسی که مشکل خاصی نداری فقط پول و زمانت میره همین
نه واسه فیزیک اصلا اینطوری نیس چون معلم رو میشناختم معلم سال قبلم بود خیلی عالی تست کار میکنه بخاطر همین دارم کلاس بعدی رو تحقیق میکنم که چه درسی رو برم