2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم اینطوری بود تا یکسالگی هیچ مشکلیم نداشت دکترم بردمش میگفت عادیه درست میشه و شد اصلا نگرانی نداره من همیشه جوراب پاش‌میکردم چون خودم وقتی پاهام یخه حس بدی میگیرم حس میکردم اونم حالش بده الان 😅

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

پسر منم اینطوری بود تا یکسالگی هیچ مشکلیم نداشت دکترم بردمش میگفت عادیه درست میشه و شد اصلا نگرانی ن ...

میترسم توی گرما کلافه بشه جوراب بپوشم 

بعد ببخشید شما به بچتون شیر خشک دادید؟؟ 

عزیزم من وقتی دست و‌پای پسرم یخ میشه میفهمم میخواد تب کنه.مخصوصا وقتی مریضه قبل تب حتما یخ میشه

بخاطر همین یخ بودن دست و پاش یکروز تب داشت متوجه نشدم تبش خیلی بالاس بچه م تشنج کرد . 

البته سرما خوردگی داشت

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
میترسم توی گرما کلافه بشه جوراب بپوشم بعد ببخشید شما به بچتون شیر خشک دادید؟؟

نه کلافه نمیشه بچه من متولد فروردینه ینی توی گرما هم جوراب پاش میکردم که سردی پاهاشو حس نکنم فقط شبا موقع خواب درمیاوردم خودشم اذیت نمیشد‌ اصلا

بعله هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک 

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱