2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر امکانش رو داری بیای پی وی کل ماجراشو بهت می گم اما اینجا نمیتونم

خیلی وارد نیستم ولی ماورا وجود داره به نظرم همون دعا نویس باید برین فقط خیلی درگیرش نشین چون ته نداره اونا مشکلو حل میکنن ولی به جاش کلی مشکل دیکه وارد زندگی ادم میکنن اگرم دعا گرفتین حتما قرانی باشه وشیطانی نباشه که میتونن هربلایی خواستن سرادم بیارن

عزیزم همه کار کردیم اصلا انگار نه انگار دوستش اینو با جادو کشیده سمت خودش بعدم که چه حرفی پیش بیاد م ...

پس اونو باید باطل کنید و یه باطل سحر قوی بگیرید یا به بازو یا گردنش بندازید. پیش ادم خوب و درست برید.دنبال اینکه دوباره جادو بگیرید که برگرده نباش همین کاری که گفتم بکنید حتما جواب میگیری

بخاطر اینکه بد توضیح دادی ببین من اینجا کسی قضاوت نمیکنم ولی درست توضیح ندی ادما جور دیگه ای برداشت میکنن و بی دلیل ناراحت میشی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه دیگه منصرف شدم ولش کن بی کارم اگه چیزی شد فردا میندازن گردن من

ها من درست متوجه نشدم فکر کردم فامیلته 

نه دوستته دخالت نکن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه فامیل دوستمه دوستم به من گفت

بگو من از چند نفر پرسیدم فقط همین راه حل رو دادن دیگه بقیش خودتون میدونید اگرم نخواستی بگو من کسی رو نمیشناسم که کمک کنه