2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها توروخدا بیایین

توروخدا بگید چجوری یکی از یکی با دعا متنفر بشه 

واقعا؟ لااقل اسم خدارو نمیاوردی بهتر بود 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها توروخدا بیایینتوروخدا بگید چجوری یکی از یکی با دعا متنفر بشه واقعا؟ لااقل اسم خدارو نمیاوردی ...

خودتم جای من بودی همینو می نوشتی من که نمی خوام الکی باعث متنفر دونفر بشم یکی از اشناهامون با دوستای بد می گرده یکی از نزدیکاش بهم گفت که اگه دعایی می دونم بگم منم گفتم اینجا تاپیک بزنم شاید کسی بدونه

خودتم جای من بودی همینو می نوشتی من که نمی خوام الکی باعث متنفر دونفر بشم یکی از اشناهامون با دوستای ...

عزیزم عزیزم دعا چه خوب چه بدش یک تاثیری رو اون فرو داره .کاش دنبال یه راه حل دیگه باشید 

یجوری دست اون ادم رو براش رو کنید 

با یکی که روی حرفش حرف  نمیزنه صبحت کنید بگید باهاش حرف بزنه .

بازم این نظر من بود 

اول تاپیک می گفتی واسه چیه الان کلی قضاوت و حرف پیش میاد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

قرن 2نیستیم عزیزم اگر با صحبت کردن حل می شد تاپیک نمی زدم مشکل اینجاست که دوستاش با جادو اینو کشیدن ...

میگم قرن بیست و یک🤣دعا طلسم همه اینارو بریز دور ایمان قوی باشه چیزی نمیشه اگرم خیلی اعتقادت قویه برو پیش متخصصش یعنی همون دعانویس

عزیزم عزیزم دعا چه خوب چه بدش یک تاثیری رو اون فرو داره .کاش دنبال یه راه حل دیگه باشید یجوری دست او ...

عزیزم همه کار کردیم اصلا انگار نه انگار دوستش اینو با جادو کشیده سمت خودش بعدم که چه حرفی پیش بیاد من فقط می خواستم بدونم کسی تجربه داره یانه

میگم قرن بیست و یک🤣دعا طلسم همه اینارو بریز دور ایمان قوی باشه چیزی نمیشه اگرم خیلی اعتقادت قویه بر ...

گفتم که بد تایپ کردم نه عزیزم منم اعتقادی به دعا و دعانویس ندارم اینم میدونم که ادم ایمانش باید قوی باشه اما چون طرف اینو با جادو کشیده سمت خودش می خواستم ببینم کسی تجربه ای داشته یا نه 

گفتم که بد تایپ کردم نه عزیزم منم اعتقادی به دعا و دعانویس ندارم اینم میدونم که ادم ایمانش باید قوی ...

ما یکی از اقوام خیلی دورمون جن زده شده بود راحتش نمیذاشتن مث اینکه قشنگ همش کنارش بودن تااینکه بردنش پیش دعا نوییس و هی ورد خونده بوده و از وجودش کشیده بیرون