2777
2789
عنوان

ادامه خاله و دختر خاله های عفریته

953 بازدید | 30 پست

بچه ها دیشب داداشم از کربلا برگشت 

و امشب اومد خونه ی ما 

خیلی دلم گرفته دارم دق میکنم برای داداش و خواهر بدبختم 

ما فهمیدیم که خاله و دخترخاله ام شیشه مصرف میکنن و دامادمون رو هم شیشه ای کردن کشوندنش 

بچه ها داداشمو پر کرده بودن بره شوهر خواهرمو بزنه ولی شوهرخواهرم گریه مرده بود و اینارو گفته بود 

به داداشم گفته بودن ما بچه ی داداشمو زدیم 

وقتی داداشم فهمیده بود اسپری فلفل زدن توماشیمون سرشون داد و بیداد کرده بود و زنش قرص خورده خوددکشی کرده و داداشمم گفته بمیره هم دکتر نمیبرمش اگه ام بچه مو زدن بهاطر اسپری زدن شما بوده 

به داداشم گفت من من به زن داداشم فوش ناموسی دادم ولی درحالی که اون به ما فوش بد میداد و من داد میزدم میگفتم اینا دامادای مارو میکشن تو خونشون و حتی به زن داداشم گفتم تو برو گمشو تو خونت به اون خواهر ج ن د ت بگو بیاد بیرون 

ولی کلا حرفارو تغییر داده بودن 

داداشم امشب خداروشکر منطقی بود بچه ها خیلی دلم براش سوخت گفت من گیر افتادم چیکار کنم زن من دیوونس 

بچه ها اولین بار بود که کربلا رفته بود ازین کلاه ها که کربلایی ها سر میزارن سرش بود دلم براش سوخت که کسی پیشوازش نرفت 

بهمون گف زنم گفته برو خواخرتو بزن چون به من فوش داده ولی من دست رو خواهرم بلند نمیکنم خدا منو بکشه و دستم رو خواهرم بلند نشه بخاطر زن 

منم اخرش که داشت میرفت گفتم خدایا شکرت که داداشم دیگه حرف اونارو باور نمی کنه و شناختشون 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

خب خداروشکر فهمید زنش چجوریه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي من حتي يه كلمه هم نفهميدم ولي انشالله ختم به خير بشه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

از طرفی زنگ زدم به همون خواهرم که شوهرشو شیشه ای کردن 

اونم زد زیر گریه و گفت از ترس اینکه کسی رو شیر نکنن بیاد بلایی سر بچه هامو خودم بیار درمو قفل کردم یچیز سنگین گذاشتم پشت در گفت زندگیمو نمیخوام از دست بدم شوهرم ۱ساله شیشه میکشه وقتایی که شیشه  میکشه منو مجبور میکنه میزنتم و میگه باید توامـ بکشی باهام ولی من نمیکشم 

از خونه فرار میکنم تو خیابون تا ولم کنه 

حالا معلوم نیس من میگم شایدم مجبورش کرده باشه بکشه بچه ها بخدا دلم میخواد بمیرم 

شاید الان بگید چقدر هانواده ی بی بند و باری هستن ولی نه به خدا بابای من یه لقمه ی حرووم سر سفره ش نیومده و زحمت کش بوده و هیچوقت چشم به ناموس مردم نداشته ولی نمیدونم چرا بچه هاش باید اینجوری بدبختی بکشن

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

عجب تيكه اي گرفتين برا داداشت😑

خالت شيشه مصرف ميكنه واقعا😟خدا نجاتشون بده 

پس دست خودش نيست حركاتش

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من اصلا نفهمیدم چی شد خاله و دختر خاله ات چه ربطی به زنداداشت داشتن

دختراخالش زنداداششه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من که دقیق نفهمیدم چی شد همه همدیگرو زدن ولی تو زندگی داداشتو زنش دخالت نکن 🙂

اره در هر صورت زندگی داداششه و بخودش مربوطه منمشه هیچی نفهمیدم فقط فهمیدم ی عده همو زدن بعد بخاطر اسپری فلفل یکی خودکشی کرده و بیمارستان نبردنش حالا نمدونم مرده یا زندس🤔🤔🤔 داداش این بنده خدام کربلایی بوده همین اهان یکیم اون وسط فحش خا ک بر سری میداده 😕😕😕😕

از طرفی زنگ زدم به همون خواهرم که شوهرشو شیشه ای کردن  اونم زد زیر گریه و گفت از ترس اینکه کسی ...

دامادتون در اين حد با دخترخالت جيك شد ك توسط اون معتاد شد؟

ببين ب خواهرت بگو جدا شه😫ترك بكن نيست اين ادم

اره در هر صورت زندگی داداششه و بخودش مربوطه منمشه هیچی نفهمیدم فقط فهمیدم ی عده همو زدن بعد بخا ...

قبلا تاپيك زده بود 

تو تبادل نظراش ببين