2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دانشجو ممتازم امیدوارم بتونم شاغل بشم استرسشو دارم البته ارشدم میخوام بخونم

نگران نباش عین اب خوردن میتونی استخدامی قبول شی کافیه ۳ ماه خوب بخونی ....البته بتونی ازاد برنامه نویس خوبی بشی که بهتر

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
دانشجوام هنوز گلم

همسرم تازه قبول شده خاستم ببینم اینکه میگن خیلی کم حقوق میدن چقد صحت داره.‌‌ایشالا موفق باشی عزیزم

میشه بگین حقوقتون چقده اگر دوس داشتین البته با سابقه و مدرکتون

دانشجوام هنوز من امسال سال اول تدریسه اگه خدا بخواد 

ولی واسه یکی از استادامو میگن شاید کمکت کرد 

با مدرک دکترا و حدود چهار پنج سال سابقه دوازده سیزده تومن 

که کسریاتم داره و بعد میدن بهشون 

دانشجوام هنوز من امسال سال اول تدریسه اگه خدا بخواد ولی واسه یکی از استادامو میگن شاید کمکت کرد با م ...

واااای خیلی کمه واقعااااا .....کسی دکتری داشته باشه ۱۳ تومن واااقعا جای تاسف داره

همسرم تازه قبول شده خاستم ببینم اینکه میگن خیلی کم حقوق میدن چقد صحت داره.‌‌ایشالا موفق باشی عزیزم

مرسی ازت 

خیلی صحت داره متاسفانه 😅 

البته بنظر من برای اون تایم کاری حقوق مناسبی میدن تقریبا 

چون تایم آزادش خیلی زیادهههه 

مثلا همسرتون میتونه به راحتی یه کار آزادم داشته باشه 

یکی از اطرافیان من آقاهستن با دوازده سیزده سال سابقه و ارشد پونزده شونزده حکمشونه که کم میکنن دوازده سیزده تومن میدن

نگران نباش عین اب خوردن میتونی استخدامی قبول شی کافیه ۳ ماه خوب بخونی ....البته بتونی ازاد برنامه نو ...

انشاالله که میتونم چون هدفمه استخدامی 

برای درسم کم نمیزارم خدایی الان بیستم

برنامه نویسی باید کلاس برم ولی همزمان با درسم یکم سخته تفت تحصیلی پیدا میکنم

🎀

مرسی ازت خیلی صحت داره متاسفانه 😅 البته بنظر من برای اون تایم کاری حقوق مناسبی میدن تقریبا چون تایم ...

عاره یه شغل پاره وقتم داره