2777
2789
عنوان

راجب تکواندو سوال دارم

5651 بازدید | 70 پست

سلام 

من بیست و یک سالمه و چیزی حدود ده کیلو اضافه وزن دارم( قد ۱۷۰ و وزن ۸۵)

میخواستم برم باشگاه ثبت نام کنم دیدم شهرمون تکواندو هم داره 

تکواندو چجوریه اصلا؟ چه وسیله هایی نیاز داره؟ همه وسیله هاش باید همون اول تهیه کنیم؟ هزینه وسایل چقدر میشه؟ تکواندو باعث لاغری هم میشه؟ چند سال طول می کشد حرفه ای بشیم و مسابقه بریم؟ مسابقات تکواندو خیلی خطرناکه؟ سنم برای یادگیری تکواندو زیاد نیست ؟

زیاد شد سوالاتم🤭😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاراته چه فرقی با تکواندو داره؟ فکر نکنم شهرمون کاراته داشته باشه ؟

کاراته زودتر مربی میشی بیشتر آینده داره

تکواندو سخت تره هم کاتا ک تکواندو کارا

بهش میگن فرم هم کومیته ک نمیدونم

تکواتدو کارا چی بهش میگن یعتی همون مبارزه دگ

تکواندو بیشتر هم خرج داره

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر

من کمر قرمز هستم

لاغر میشی ( یه سری ورزش ها هستن که تو کلاس انجام میدی و فشار زیادی به ناحیه شکم و زیر شکم میاره اگه تو خونه هم تمرینشون کنی مطمئن باش لاغر میشی )

به سن ربطی نداره ولی یکم انعطاف بدنی باید داشته باشی 

ابتدا که شروع میکنی فقط یه لباس و یه کمر سفیده که تهیه میکنی ، لباساش چند مدله بهتره کبریتی بخری 

بعد که کمر زرد رو گرفتی باید لوازم مبارزه تهیه کنی 

توی دو سال میتونی به کمر قرمز برسی اگه واقعا تمرینت و سطحت بالا باشه 

مسابقات هم اکثرا واسه کمر سبز و بالا برگذار میشه که بع نظرم حتما شرکت کن که مبارزت قوی تر بشه 

من کمر قرمز هستملاغر میشی ( یه سری ورزش ها هستن که تو کلاس انجام میدی و فشار زیادی به ناحیه شکم و زی ...

شما چند وقته کار میکنید ؟ آسیب ندید تو این رشته ؟ چقدر وقت میزارید برای این ورزش؟ ممنونم که به سوالاتم جواب میدید .

کاراته چه فرقی با تکواندو داره؟ فکر نکنم شهرمون کاراته داشته باشه ؟

کاراته حرکات بیشتر بر روی فنون دفاعی هست و کاربردشون در مواجه با حریف ولی تکواندو بیشتر حرکاتش روی پا هست ( به اصلاح لقد زدن که همه مدلشو میبینی از دست استفاده زیادی نمیشه در حالی که در کاراته خیلی بیشتر از دست استفاده میشه تا پا )

من کمر قرمز هستملاغر میشی ( یه سری ورزش ها هستن که تو کلاس انجام میدی و فشار زیادی به ناحیه شکم و زی ...

توی تکواندو واسه پهلوهم خوبه پهلوروقشنگ آب میکنه؟؟

من خیلی پهلودارم دلم میخوادآب بشه گفتم شایدتکواندوخوب باشه 

من نسبت به وزنم پهلوزیاددارم وواقعاخیلی رومخمه

خوب بسمالله اول لباس و کمربند میگیری و  بعد باید وسیله مبارزه بخری نمیدونم ولی فکر کنم حدودو دو تومن اینا بشه باعث لاغری هم میشه سال دقیق نداره ولی معمولا بعد از کمربند زرد میتونی بری مسابقه خطرناک بودنم نه زیاد وسیله زیاد داری من که آسیب خاصی ندیدم تا الان ولی بلخره خطرناکه هرچی نباشه ورزش رزمیه سنم نمیدونم از استاد اونجا بپرس ولی فکر نکنم زیاد باشه

توی تکواندو واسه پهلوهم خوبه پهلوروقشنگ آب میکنه؟؟من خیلی پهلودارم دلم میخوادآب بشه گفتم شایدتکواندو ...

نه رو پهلو زیاد فرق نمیکنه ، ران ها رو قشنگ محکم میکنه ، و شکمم آب میکنه