2777
2789
عنوان

دلخوشی های کوچک 🤩🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 59 پست
کدشو‌میگی

ایرانسل من قسمت اینترنت ماهانه

۲ تا ۷ صبح ۳۰ گیگ ۳۰ روزه ۱۲'هزار تومن

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

خوشبخت ترین بچه ها اونایی هستن که مادری رو دارن که بلده زندگی رو برا خودش و بقیه لذت بخش تر کنه و از ...

ممنونم عزیزم  چقدر دلگرمی خوبی بود حرفاتون 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنت شما رو دیدم یه جوری شدمدلم خواست همیشه تو این سن بمونم همیشه کنار مامانم باشم 🥹

پس به خودت قول بده مستقل شدی و خونه و زندگی خودت هم داشتی همیشه یه وقتی اختصاص بدی به این مادر و دختری ها و گرفتاری های زندگی باعث نشه این دلخوشی فراموش بشه 🥰

بله واقعا همینه خدا بهتون ببخشه خیرشون ببینی گلم

ممنونم مهربون خدا بچه های شما رو حفظ کنه  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

پس به خودت قول بده مستقل شدی و خونه و زندگی خودت هم داشتی همیشه یه وقتی اختصاص بدی به این مادر و دخت ...

الهی فداش بشم حتما ان‌شاءالله

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

عصرا با دوتا پسرام دراز میکشیم انیمیشن میبینیم و خوراکی میخوریم 😍

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش