2777
2789

بعد زایمان هر چقدر پول هدیه آوردن شوهرم برداشت گفت بدهی دارم برا بیمارستان 

حتی خودم پنج ملیون دادم ،بعد دوباره چند نفر اومدن دیدنم حدود هشت ملیون جمع شو گزاشتم کشو میز جلو دست

گفت برات کادو زایمان به جاش طلا میگیرم گفتم طلا نمیخوام اونم برا خودته به جاش دماغمو عمل میکنم یه کاری برا دل خودم کرده باشم

بعد چند وقت رفت وام بچه اول گرفت نصف کرد نصفشو طلا خرید برام گفت عوضش اون هشت ملیون تو کشو برا منه ها

گفتم وا کی طلا خواست 

اون پولم دیگه برا خودمه میخوام جمع کنم برا عمل بینی 

امروز داشتم کشو مرتب میکردم دیدم پول نیستش انققققدر عصبی شدم حرص خوردم گریه کردم وقتی شوهرم اومد گفتم چرا منو آدم حساب نمیکنی چرا در حد یه مشورت کردن یه خبر دادن بهم چیزی نمیگی 

همه پولو برداشتی هشت ملیونم برام زیاد میبینی

طلاهاشو انداختم جلوش گفتم برا خودت اینم پس اندازت باشه

الان دست پیش گرفته رفته هشت ملیون ریخته تو حسابم یه چیزم بدهکارش شدم هزارتا حرفم بارم کرده میگه اگه بچه نبود الان میزدمت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کردی 

طلا رو هم دوروز دیگه واسه پس انداز خودش میفروشه 

پولتو ببر خرج دماغت کن 

بچه براش دنیا آوردی داری مادری میکنی یعنی هیچ حقی توی اون زندگی نباید داشته باشی؟؟؟

بچه گیر آورده پولو برداشته طلا داده بهت؟؟؟

خودت مگه بلد نبودی طلا بخری؟؟؟؟

مشکل پیدا کنه میاد طلاتم میبره میفروشه 

یعنی عرضه نداشت پول بیمارستانم بده؟؟؟؟؟

خوب کردی طلا رو هم دوروز دیگه واسه پس انداز خودش میفروشه پولتو ببر خرج دماغت کن بچه براش دنیا آوردی ...

حالا بهم میگه از چشم افتادی نفهمه چشم نداره من پول داشته باشم

چی بگم والا این یه مسئله هست که باید از قبل باهم حرف میزدین و به یه نتیجه مشترک میرسیدین میتونی بهش ...

من ازش طلا نمیخواستم با منت بهم میده میگم والا خودم با پول کادوهام بهترشو میخریدم