2777
2789

اگر همچنین حسی دارید برای صبح بعد از نماز صبح سوره مومنون. و بعد موقع کار خانه کردن سوره جن 

ترجیحاً صدای اذان هر سه نوبت در خونتون پخش بشه

نماز هاتون رو بخونید 

اگر هم دید بیشتر اذییت شدید زیارت عاشورا در خونتون پخش کنید

اینا برای رفع سنگینی و دعا و طلسم هست. اولین راهش هم اینکه نمازتان رو حتماً بخونید چون هیچ کدوم از این ها بدون یقیین به دین و عمل به دین تاثیر ندارد

برای خودتون هم یک راهی هست که وضو بگیرید رو به قبله قرآن را باز کنید از صفحه ای که باز می کنید پنجاه تا آیه بخوانید این تأثیر ش برای رفع مشکل و سنگینی و دفع اجنه و شیاطین و دعا عالیه 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اجنه قدرتشون نسبت به انسان خیلی کمه

خیلی ضعیفن  شما اونا رو با خون آشامای سینمایی اشتباه گرفتی

منم از فردا میخام تو خونه پخش کنم و در حد توانم هر روز خودم بخونم

حالا یه چیزی بهت بگم  اولین بار دنبال یه نفر رفتم پیش آقایی

که فقط طلسم باطل میکنه یه آقای مسن متین بود و نگاه نمیکرد

من چند ساله واژنیسموسم و دخول فقط در حد خیلی کم بوده

اونم یکبار فقط پارگی اونم با چه عذابی...

مشکلم رو بهشون گفتم و اینکه مرتبا بدون دلیل دعوامون میشه با شوهرم

گفت وایسا چشمات رو ببند و اگه دوست داشتی بیا جلو یا برو عقب یک قدم  من ناخودآگاه رفتم جلو

چشمام رو باز کردم  اون آقای متین بربر نگاهم میکرد با چشمان وحشتزده و گفت دیدمش ... و گفت دفعه بعد بیا دعا بگیر !!

و هیچ کسی رو بدرقه نمی‌کرد ولی تا در من رو بدرقه کرد هراسان

و مرتبا به بالای سر من نگاه می‌کرد و من از چشمای ترسیده اون آقا فهمیدم بله یه موجودی همراهمه و قدش حتما دو متر هست

ولی همین جور دارم زندگی میکنم و نرفتم دعا بگیرم  

چون میگن حتی طلسم باطل کردن کار هر کسی نیست

و اشتباهی شاید موجودات بدتر وارد زندگیمون بشن

دیشب یکی تایپیک زده بود که با چله سوره بقره خوندن تو خونه

مشکلاتش حل شده 

دعا کنید بتونم انجام بدم  مشکلاتم حل بشه....

کدوم احمقی گفته صوت قران به خونه بده قران سرتاسرخیر وارامشه تو. که به حرف مردم بیشتراز حضور خداوند و ...

این چه حرفیه .من تویه تاپیک خوندم که مثلا سوره بقره گذاشتن درخت از ریشه دراومده یا کف خونه شکاف بزرگ ایجاد شده واسه همون میگم 

نه بابا اجنه قدرتشون نسبت به انسان خیلی کمهخیلی ضعیفن شما اونا رو با خون آشامای سینمایی اشتباه گرفت ...

وای عزیززم چقدروحشتناک انشالله که بتونی بخونی و باطل بشه 

این چه حرفیه .من تویه تاپیک خوندم که مثلا سوره بقره گذاشتن درخت از ریشه دراومده یا کف خونه شکاف بزرگ ...

وای اصلا صحبت باتو ادمو کلافه میکنه حس میکنم یه یه ودی از قبیله دیگه داره صحبت میکنه نه یه مسلمون که هنوز به خدا وکتابش اعتقادنداره تو که به خدا وکتابش شک داری پس برو به همین خرافات گوش بده اون شکاف از معجزات کتاب خداست دیونه ای چیزی هستی صوت قران مرده رو زنده میکنه با ارامشش

وای اصلا صحبت باتو ادمو کلافه میکنه حس میکنم یه یه ودی از قبیله دیگه داره صحبت میکنه نه یه مسلمون که ...

خیلی رو مخی 😆

معلومه دلت از یه جایی پره داری سر من خالی میکنی 

دیونه هم خودتی😐