2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای قران چه بدی داره !حرفهای ناآگاهانه و نادرست نزنید

منظورم اینه کسی که طلسم شده و سوره بقره رو برای باطل کردن طلسم بذاره اجنه بهش اسیب میزنن چون به شدت از سوره بقره میترسم

منظورم اینه کسی که طلسم شده و سوره بقره رو برای باطل کردن طلسم بذاره اجنه بهش اسیب میزنن چون به شدت ...

اصلا و ابدا همچین چیزی نمیشه سوره بقره عالیه 

هم بخونی هم بشنوی 

الحمدلله رب العالمین ...

سر ظهر بزار   ،اصلا نترس ،اینا همش بهانه ذهنته

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
چه تاثیری داشته؟

اگر ی روز گوش ندم واقعا میگم حالم خراب میشه 

حالم خیلی خوب کرد تونستم نماز بخونم تونستم نفرت و عقده ها رو از وجودم پاک کنم احساس میکنم ی چیزی ازم خارج شد

تو ی وتیوب بزنین الرقیه الشرعیه انواع مدل ها میاد گوش کنین خیلی خوبه همه آیات قرآن هست 

آیات قرآن هم حال کسی رو بد نمیکنه

خیلی خوبه حتما پخش کنید،من مشتری هام همیشه میگم سوره ی بقره رو تلاوت کنید

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

کدوم احمقی گفته صوت قران به خونه بده قران سرتاسرخیر وارامشه تو. که به حرف مردم بیشتراز حضور خداوند وکتابش اعتقادداری چرا پس کلام خدا رو ذکر میکنی  میدونی مشکل از جایی شروع میشه که خیال میکنی از غیراز خداهم کاری برمیاد