2777
2789

سلام بچه ها ببخشید طولانیه ولی دستمو بگیرید لطفاً خیلی حالم بده بگین چیکار کنم توروخدا . دیشب حدودای ساعت ۸ یا ۹ شب یکی ناشناس زنگ زد من اصلا ناشناس جواب نمیدم ولی چون گوشیم رو تازه خریده بودم کل مخاطبینم پاک شده بود با خودم گفتم شاید یکی از آشنا هاست جواب دادم صدای یک پسر بود گفت شما احیانا عشقی چیزی نمی‌خواید ؟ منم فحشش دادم سریع بلاکش کردم دیدم تو تلگرام یکی با پی وی نقطه پیام داده نوشته بود گوشی قطع کردن اصلا کار خوبی نیست سرکار خانم اسم و فامیلیم رو گفت دختر آقای اسم بابام 😭 خیلی جا خوردم خیلی ترسیدم گفتم کیه این آمار منو داره. بعد نوشت کسی رو دوست داری ؟ اگه نداری من بپرم تو قلبتون 😭😭 به جون خودم جواب پی وی شو ندادم حتی نپرسیدم عوضی تو کی هستی ؟ دوباره بلاکش کردم .. میخواستم اون شب از یکی کمک بگیرم ولی نشد ... امروز صبح ساعت ۸ پشت هم پیام میداد چرت و پرت می‌گفت تو پیاماش یک آمار جدید از خانوادم می‌گفت سعی کردم بیخیال بگیرم خودمو ولی خیلی ترسیدم بلاک کردم الان دوباره تو تل پیام داده جرئت نمیکنم برم ببینم نمی‌فهمم چند تا خط داره هر چی بلاک میکنم از یک سوراخی میاد 😭😭 بنظرتون از کی کمک بگیرم به پدر مادرم بگم ؟ داداش بزرگ ندارم یک عمو دارم اختلاف سنی مون کمه ولی خیلی سرد و جدی و به شدتتت غیرتی 😭😭😭 پلیس کجا برم ؟؟ ( اینم بگم من نه اکسی داشتم نه چیزی  هیچیی فامیل هم همه بچه های کوچیکن)😭 که بخوان اذیتم کنن چیکار کنم،؟  انقدر این چند مدت تو فشار بودم الان حس میکنم مغزم از کار افتاده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میترسی یکی مزاحم شده توام رد کردی این اصلا چیزی نیست تو که کاری نکردی بخوای بترسی یبار بهش بگو بقران دفعه بعد مزاحم بشی شماره تو به خانواده ام میدم بی ناموس 

تموم اگه باز مزاحم شد با یه عموی دیگه ات یا همون بابات یا مامانت بگو این مزاحمم میشه یا کلا خطتت رو عوض کن کاری نداره