جو پرک کاملا سفید، ترد و با لبههای دندانه دار است. این محصول دارای فیبر بالاتری نسبت به جو دوسر میباشد، اما دقت داشته باشید که حتما باید پخته شود و نمیتوان آن را به صورت خام مصرف کرد. از این رو شما میتوانید از جو پرک در غذاهایی همچون سوپ و حلیم استفاده کنید.
جودوسر پرک کرم رنگ و دارای بافت و لبههای نرم است و طعم آجیلی آن در بین بدنسازان و ورزشکاران بسیار محبوب شده است. جودوسر پرک نسبت به جو پرک پروتئین بالاتری دارد و میتوان آن را به صورت خام به عنوان مکمل قبل تمرینات ورزشی مصرف کرد.