2777
2789
عنوان

گیج و بی حوصلم و اصلا حال ندارم

70 بازدید | 8 پست

بچه ها من تو زیرزمین زندگی میکنم دوتا هم بچه دارم باور کنید همیشه خستم اصلا مثل مرغ پرکنده دور خودم میچرخم با اینکه آدم زرنگی ام ولی اصلا نمیتونم تکون بخورم

روزان همینطور پشت سر هم میگذره اصلا حس خوبی نیست اراده هر کاری ازم گرفته شده اصلا نه میتونم تمیزکاری کنم نه مرتب کنم 

خدایا کمکم کن از اینجا برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم 🫠🥴میترسم برم بیرون

منم اینطوریم ،از بیرون رفتن میترسیدم ولی چند وقته میرم پارک نیم ساعت یه روز میزنم و میام خونه باور کن خیلی خوبه و بعد از چند روز اون راه برات امن میشه 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
منم اینطوریم ،از بیرون رفتن میترسیدم ولی چند وقته میرم پارک نیم ساعت یه روز میزنم و میام خونه باور ک ...

آره انشالله غمگینم زیاد اوردنم انداختند تو ی زیرزمین همش فکر میکنم ی نفر اینجاست بخدا 

خسته شدم به شوهرم میگم از وقتی یادم میاد با مادربزرگ و خانواده زندگی کردیم حالا هم با مادرشوهر 

خدا به داد دلم برس

تازه زن برادرشم حسودی می‌کنه میگه ببین فلانیا چ‌ زرنگن رفتن تو خونه نشستن 

خانواده اسم اینقدر سردن که نمیشه باهاشون دو کلمه حرف زد

آره انشالله غمگینم زیاد اوردنم انداختند تو ی زیرزمین همش فکر میکنم ی نفر اینجاست بخدا خسته شدم به شو ...

یا علی گیر کیا افتادی ،ول کن بابا روزی دو ساعت دست بچه هاتو بگیر برو بیرون یه چرخی بزن ،اون بچه ها چه گناهی دارن همش تو خونه باشن بخدا انقدر روحیت خوب میشه فقط روزی دوساعت برین تو پارک بچرخین و بیاین 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!