این همه تاپیک در مورد موضوعات بسیار سطحی و بی فایده و مسخره، نه تنها جو سایت رو خالهزنکی و سطح پایین میکنه، بلکه باعث میشه وقتی کسی هم سوال مهمی داره نتونه اینجا هیچ جوابی بگیره. چون تا یه تاپیک بزنی چند ثانیه بعد صد تا تاپیک بعدش اومده و دیگه کسی تاپیک شمارو نمیبینه که جوابی بده. 🙁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
موافقم بعضی تاپیکها جوابش فقط یه سرچ خیلی ساده و یک ثانیه ای هست توی گوگل بعد تاپیک میزنناحتمالا فق ...
خب شاید سرچ کرده دیده اما دلش همدردی میخواد واسه و اینکه تجربه دیگرانو شنیدن از گوگل خیلی مفیدتره
تاپیک مادرشوهر و خواهرشوهره که تمومی نداره
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️