2777
2789

بر اساس رشته ات بگرد کار پیداکن

برو صندوق دار رستوران یا فروشگاه شو

برو منشی بشو

برو فروشنده شو اینا کمترین کاراییه ک میتونی انجام بدی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشن

اگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️

»

@trust.vahdan  »     👈🏻 روبینو & روبیکا    @trustisho

💌منتظر همکاری با شما(فروش & نماینده فروش ) هستم.    اگر دنبال پیشرفتی❣️

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
بر اساس رشته ات بگرد کار پیداکنبرو صندوق دار رستوران یا فروشگاه شوبرو منشی بشوبرو فروشنده شو اینا کم ...

🥲👍🏻👍🏻

اعتماد به نفسمم یه خورده کمه یه خورده ک نه خیلی کمه

اتاق عملتا فارغ نشم نمیتونم آخه کاری نیست بتونم الان برم

تو جاب ویژن و ای استخدام بزن ببین کاراموز نمیخوان اینجوری کار رو یاد میگیری و بعدا ک فارق التحصیل شدی میتونی حقوق خوبی دریافت کنی

🥲👍🏻👍🏻اعتماد به نفسمم یه خورده کمه یه خورده ک نه خیلی کمه

پس اعتماد ب نفست و ببر بالا ب خودت باور داشته باش ک میتونی 

برات اتفاقا خوبه کار تو بیرون باعث میشه اجتماعی بشی و عزت نفست تقویت بشه وقتی درامد داشته باشی

خب هم‌زمان با رشته های علوم پزشکی متاسفانه نمیشه کار غیرمرتبط کرد از درسا جا میمونی بهتره فعلا بمونی ...

الان ک تابستونه و بیکارم و ترم تابستونم ورنداشتم

یکی از دوستام از ترم یک رفت سراغ کار تو بخش تزریقات با اینکه بلد نبود و هنوزم یاد نگرفته بودیم

الان ک تابستونه و بیکارم و ترم تابستونم ورنداشتمیکی از دوستام از ترم یک رفت سراغ کار تو بخش تزریقات ...

پارتی میخواد عزیزم بدون مدرک کار کردن غیرقانونیه وگرنه هوم ویزیت برو جلسه ای ۷۰۰ بگیر 

نهایتن بشه ابزرو رفت یچی یاد گرفت بدون حقوق وگرنه بدون مدرک اجازه کار و دریافت حقوق تو حیطه مربوطه نداریم

پارتی میخواد عزیزم بدون مدرک کار کردن غیرقانونیه وگرنه هوم ویزیت برو جلسه ای ۷۰۰ بگیر نهایتن بشه ابز ...

اره خودشم گفت ک پارتی داشته کلا ۳ تا از هم کلاسی هام همینجوری با پارتی رفتن هم یاد گرفتن زودتر از کارآموزی دانشگاه هم حقوق میگرفتن