2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرمم خوراکیاشونو قایم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 97 پست
مادرشوهر منم اینجوریه..من ناراحت نمیشم‌چون کلا دلشون بزرگ نیست خسیسن یبار یه جعبه شیرینی بردم باهم ب ...

این همه جایی ما هم کیک گرفتیم برا تولدش بردیم نیاورد خودمون هم بخوریم گذاشت یخچال، اومدیم بیرون بچه م کیک میخواست  دوباره خریدیم ،شوهر من تازه تازه  اون‌موقع فهمید خانواده ش چه عتیقه هایی هستن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نمیشه منم مدلم همینه بمیرمم از گشنگی به کسی نمیگم

ببخشید ببخشید پس خیلی عذر میخوام حقته...قشنگ معلومه مادرشوهرت شناخته تورو که از این راه میخواد عذابت بده...تو میتونی معکوس عمل کنی...خجالت نداره اصلا اینکار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به رفتار تویه زن یه کاسه آبگوشت جلوشه، دوتا بچه دورشن، میان باش بخورن، قاشق میزنن توش، زن بلند میشه ...

چرا بزاره سهم ناهارش بوده بعدم اون دوتا نوه مطمعنم غذا خوردن و اومدن خونه مادر شوهر اسی فقط از شکموییشون بوده که اومدن غذاشو دهنی کنن 

فقط دهنی کردن تا تهش نخوردن که 

اونا اگ خیلی گشنشونه پدراشون با یه پلاستیک خوراکی بفرسته خونه مادر بزرگ 😕

💗
دقیقا من زمانی که عقد کردم خونه مادرشوهرم میرفتم آب میخواستم خودم سره یخچال میرفتم به نظرم دیگه یه ج ...

بله ... دخترشون که نمیشی هیچوقت ولی غریبه هم نیستی...من پدرشوهرم همیشه میگه اینجا خونه خودتونه هر کار میخوای بکن. یسری عقد بودم شنیسال پختم براشون خر کیف شدن😂چون مادرشوهرم درست نمیکنه از این چیزا خخخ

ببخشید ببخشید پس خیلی عذر میخوام حقته...قشنگ معلومه مادرشوهرت شناخته تورو که از این راه میخواد عذابت ...

منم همینطورم از گرسنگی بمیرمم به خودم اجازه نمیدم در یخچال کسی برم

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   
بله ... دخترشون که نمیشی هیچوقت ولی غریبه هم نیستی...من پدرشوهرم همیشه میگه اینجا خونه خودتونه هر کا ...

😐🤣ببین یه فامیلی داریم دقیقا همینه هیچی به ادم نمی‌ده بخوریم ولی خودش که میاد آدم و غارت می‌کنه همشم درخواست شیرینی و خوراکی داره 

منم رفتم خونشون تو یخچالش میوه شیرینی بود برداشتم خوردم چون خودش نمی‌داد 😂🤣🤣

💗
بله ... دخترشون که نمیشی هیچوقت ولی غریبه هم نیستی...من پدرشوهرم همیشه میگه اینجا خونه خودتونه هر کا ...

خب شوهره من یه دونه پسره واسشون عزیزه منم به خودم سخت نمی گیرم ههههه

کاره خوبی کردی

اکانت دوم اسی هستی چقدر دقیق از مسایل آگاهی!

نه بابا🤣😂😂 براساس تعریفای اسی گفتم چون گفت غذارو ریخته دور واقعا اگه بچه ها گرسنه بودن غذایی نمیموند که اسی بریزه دوز

💗
خوب پس بمیرید از گشنگی دور از جون..بابا دست و پای اسی دور از جون فلج نیست که حداقل بره بیرون یه چیزی ...

آره بره بیرون بخوره من بودم میرفتم بیرون می‌خوردم ، اما در یخچال نمیرفتم چون اگه مادرشوهرش میخواست یه تعارف میکرد می‌گفت چیزی دوست‌داشتی بیار بخور تعارف نکن

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی