2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرمم خوراکیاشونو قایم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 97 پست

مادرشوهر منم اینجوریه..من ناراحت نمیشم‌چون کلا دلشون بزرگ نیست خسیسن یبار یه جعبه شیرینی بردم باهم بخوریم فوری قایمش کرد 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره آدم بهش بر میخوره.من که هروقت میرم خونشون همه چی تا روغن و برنج و پیاز اینا میبرم.مثلا یه جعبه شیرینی خامه ای بزرگ خریدیم بردیم خونشون بعد اصلا نمیارن تعارف کنن..آخرین باری هم که رفتیم دو روز اونجا بودم یه روزش غذا از تهران بردم ،بقیه وعده ها هم از بیرون خریدیم 😐وضع مالیشون هم عالی ..ولی به عروس به چشم یه آدم بدبخت بیچاره فقیر نگاه میکنن😶

درست میشه دایی  
وای به چی فکر میکنی

به رفتار تو

یه زن یه کاسه آبگوشت جلوشه، دوتا بچه دورشن، میان باش بخورن، قاشق میزنن توش، زن بلند میشه غذا رو میریزه تو سینک!! خوب میدادی حداقل اونا بخورن 

خیلی رفتار زشتی بوده خیلی زشت تر از غذا خوردن اون دوتا بچه با شما، کاسه رو میذاشتی جلو دو تا نوه، میرفتی دوتا نمیرو درست میکردی برا خودت

اشتباهه رفتارت...یه جور رفنار کن انگار خونه خودته

دقیقا من زمانی که عقد کردم خونه مادرشوهرم میرفتم آب میخواستم خودم سره یخچال میرفتم به نظرم دیگه یه جورایی دخترشون به حساب میای 

برو بیرون ساندویچ بخر بخور بعدم یه بستی روش یه بسته چیپسم بگیر با شکلات بیار خونه چای دم کن بشین تند تند جلو چشاشون چیپست و بخور انگشتاتم لیس بزن باز بکن تو بسته چیپس یکم آب دهنتم تف کن روشون😂😂😂 کسی نتونه بخوره یه چایی شکلاتم بیا روش دراز بکش زیر کولر محل نده

💗