2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون مشکل دارن

5690 بازدید | 52 پست

خانما کیا با شوهرشون اخلاقشون یکی نیست همدیگرو درک نمیکنن مخصوصا از طرف شوهر

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما كاملا متفاوتیم. اما من اینجوری حلش می كنم كه میگم ما مكملیم. به هم گیر ندین. سعی نكنین شبیه هم بشین. رو اشتراكات هم تمركز كنید و اگه اختلافی دارید، درموردش صحبت كنید

😔😔من امروزفهمیدم همسرم پول دانشگاه اون یکی خواهرشم میده اونم ۲میلیون اونوقت برمن نداره

وای چه بد من باشم از ناراحتی سکته میکنم  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
😔😔من امروزفهمیدم همسرم پول دانشگاه اون یکی خواهرشم میده اونم ۲میلیون اونوقت برمن نداره

اوف زور داره حالا شوهر من برا منم یه هزاری نداره فقط خودش و خودش، مال منم رو نکرده ولی چند بار مچش رو گرفتم برا خانواده لش پول داده بیشعور

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉

ببخشید چرا به شما پول دانشگاه نمیده به خواهرش میده؟