2777
2789

من با این دخترک ۱۲ سال رفیق بودم همش پیش هم بودیم باورنکردنی...این یهو سرد شد جواب پیامامو نمیداد نمیخواست همه ببینم و خلاصه محل نمیزاشت

دیروز بهش پیام دادم (شمارمو عوض کرده بودم شمارمو نداشت)  گفتم اره حالت خوبه و دلم برات تنگ شده و اینا...اونم جواب داد شما که حرف زدیم اینا بهش گفتم تو سرد شدی هی طفره میرفت استیکر خنده میفرستاد نمیدونم چش بود بهش گفتم اگر نمیخوای دوستیمون بمونه بگو گفت میخوام بمونه گفتم همون دوست صمیمی؟ گفت نه در حد یه رفیق عادی منم خیلی غمگین شدم...خلاصه رو مخم میرفت هی من خیلی دوسش داشتم اما اون یهو متنفر شد اما من هیچکار ی نکرده بودم...خلاصه که قشنگ رید بهم و خودمو کوچیک کردم:) به یکی دیگه از دوستام گفتم گفت هیچوقت فکر نمیکردم تو همچین کاری کنی(شخصیتم اینطوری نیست)

گفتم عشق ما یه اشتباهه ، نکن گفتم بهت یه چاهه انتهاشو نرو...@E

این تنفر بی دلیل نیس منم رفیق صمیمیم بهم بدی کرد ب روش نیاوردم ولی بی صدا سرد شدم و قیدشو زدم بگرد دنبال دلیلش

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب میگفتی چرا؟ چه مشکلی پیش اومده؟ به حرمت سالهایی که با هم بودیم حداقل حق دارم بدونم که ذهنم درگیر نمونه و اگه ایرادی هست برطرفش کنم. جواب میداد که هیچ؛ نمیدادم میگفتی پس مشکلت شخصیه انشالله که برطرف بشه خداحافظ

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
این تنفر بی دلیل نیس منم رفیق صمیمیم بهم بدی کرد ب روش نیاوردم ولی بی صدا سرد شدم و قیدشو زدم بگرد د ...

اخه اصلا اینطوری نبود که بخواد تنفر ایجاد شه...هیچکاریمممم نکرده بودممم خیلی باهاش اوکی بودم  مطمئنم هیچکاری نکردم از طرفیم این دختره سطح مالی خانوادش خیلی بالاست البته با کلاهبرداری...ما اونقدر پولدار نیستیم اما بی پولم نیستیم...همیشه خودشو بالاتر میدید نمیدونو

خب میگفتی چرا؟ چه مشکلی پیش اومده؟ به حرمت سالهایی که با هم بودیم حداقل حق دارم بدونم که ذهنم درگیر ...

ازش پرسیدم هی طفره میرفت اخر گفت نه مشکلی نبود که من همیشه جوابتو دادم همه چی اوکی بوده منم گفتم اوکی بوده که دوسال بیخبر بودی ازم نگفتی مرده ای یا زنده گفت من شمارتو نداشتم درصورتی که من الان کمتر از یه ساله شمارمو عوض کردم تا قبلش داشت و اصلا زنگ و پیام نداده بود ...برای تولدش براش سنگ تموم گذاشتم اما اون حتی تولدمم تبریک نگفت...تازه ازم پرسید چندسالمه ...بهش گفتم یعنی واقعا یادت نیست؟ گفت چرا شک داشتم:)

اصلا پیام نمیده مطمئنم منم دیگه پیام نمیدم

نده چه بهتر

چرا ارزش خودتو پایین میاری؟

ازش فاصله بگیر که آرامش داشته باشی

بعدشم اون چند سال پیش تو رو بعنوان دوست صمیمی قبول داشت الان چند سال از روش گذشته شاید سلیقه اش فرق کرده یا هرچی

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
نده چه بهترچرا ارزش خودتو پایین میاری؟ازش فاصله بگیر که آرامش داشته باشیبعدشم اون چند سال پیش تو رو ...

خیلی درده واقعا...)))این همه سال یهویی منو ول کرد من انقدر قبولش داتشم که انگار خواهرم بود

خیلی درده واقعا...)))این همه سال یهویی منو ول کرد من انقدر قبولش داتشم که انگار خواهرم بود

میفهممت برا خودمم پیش اومده قبلن اون منو تحویل نگرف منم اونو 

بیخیال 

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

منم از این دوست‌ها داشتم که انگار من همیشه سعی میکردم و دوستیم رو باهاش حفظ کنم و الان میفهمم اینکار فقط شان خودم رو پایین می‌آورد، اصلا ارزش خودت رو پایین نیار و سعی کن با آدم‌هایی که ارزش دارن وقت بگذرونی و دوست مثل خودت پیدا کنی

منم از این دوست‌ها داشتم که انگار من همیشه سعی میکردم و دوستیم رو باهاش حفظ کنم و الان میفهمم اینکار ...

دقیقا همینطوره ... ممنونم از گفته هات