2777
2789
عنوان

این دیت های تو یوتیوب چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 20 پست
اره بعد مثلا دیت اسلامی هم نگاه کردم بعد اونجا حرفای بهتری میزدن بعد همه مسخره اشون میکردن ...من خیل ...

😂😂😐 

من حد وسطم هر دو شون از نظر من چرا بودن 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 
اولا لطفا توهین نکنید بی خانواده یعنی وی اصلادوما اصلا میدونی بی بندوباری یعنی چی؟

اولا توهین نکردم توصیف کردم

دومن قاعدت کسی که دنبال روابط متعددی هست و از نظر عقلی ثبات نداره،توی دیت میاد میگه ماشین پارتنرم باید ززد باشه الی باشه چه میدونم این باشه اون باشه ،،،یا مثلن میگن باید پارتنرم خرجم کنه و از این دست چرندیات

رابطه ای که قرار باشه بخاطر مدل بالای ماشین طرف مقابل شکل بگیره،،رابطه درستی نیست!

من با دیت مخالف نیستم،با چرت و پرتایی ک گفته میشه مخالفم🤝🏻

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا توهین نکردم توصیف کردمدومن قاعدت کسی که دنبال روابط متعددی هست و از نظر عقلی ثبات نداره،توی دیت ...

منم مخالف این عقایشدونم واقعا مزخرفه این حرفاشون

ولی خدایی چند تا دیت خوبم توشون بودن

منو نالاحت نکنین گنا دالم😌
منم مخالف این عقایشدونم واقعا مزخرفه این حرفاشونولی خدایی چند تا دیت خوبم توشون بودن

اره دیت خوبم بود

اما ۹۹ درصدشون دنبال رابطه الکی بودن    

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  
فقط اون دختره که همش انگلیسی حرف میزد😂هنوز خندم میگیره ازش

😂😂😂