2777
2789
عنوان

حرف زدن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز حرف زدن چه ربطی به لیسانس داره😂

یکی از همکارای همسرِ من ارشدِ نفتِ و خیرِ سرش مهندسِ ارشدِ پالایشگاهِ وقتی حرف میزنه فکر میکنی یک چوپانِ بدبخت از کوهپایه های علی آبادِسفلی هستند ایشون😄معلوم نیست چی میگه اصن وقتی حرف میزنه من فقط ژکوند میزنم و تاییدش میکنم😂😂😂😂😂😂

شما هم نمیتونی همسرت رو تغییر بدی بالاخره با این مدل گویش بین خانواده اش بزرگ شده

حالا فکر کن به مهدی نمیگه میتی😊سخت نگیر

.Pain🔥you made me a believer

نامزد منم پیش دوست صمیمیش کلا لحنش عوض میشه 😂😂 البته خیلی عوض نمیشه اما اولین بار شنیدم تعجب کردم،پیش من خیلی سنگین رنگین تره بچه م

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
منم خب دوسش دارم اما خب نمیخوام تأثیر بگیره خخخ

مگه نی نیه که نمیخای تاثیر بگیره،اون خودش شخصیتش شکل گرفته گلم همینکه بخاطر شما جلوی خودت وخانوادت خوب صحبت میکنه یعنی بنظر شما احترام گذاشته شما هم به شخصیتش احترام بزار و بهش اجازه بده زندگیشو بکنه 

😎