2777
2789
عنوان

حرف زدن شوهرم

764 بازدید | 26 پست

سلام

وای بچه ها ازدست شوهرم کلافه شدم

بیشتر وقتا مودب و باکلاس حرف میزنه ها

اما تاچشمش میخوره به خانوادش بی کلاس حرف میزنه

مثلا مهدی رو میگه میتی و...

باخودم خیلی درست حرف میزنه اما من بدم میاد بی کلاس حرف بزنه خب تا چشمش به خانوادش میخوره مثه اونا حرف میزنه

لیسانسه حسابداریه اما تا به اونا میرسه در حد سیکل میشه ادبیاتش

چکارکنم؟؟؟؟؟

درهرشرایطی مثل یک ملکه رفتارکن

هیچ وقت سعی نکن کسی رو عوض کنی ک نتیجه عکس میده

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش تو و خانواده خودت خوب حرف بزنه بسه دیگه پیش خانوادشم هر جور باشه به خودشون ربط داره ...بیخیال

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

شوهر منم تو خونواده خودم و با خودم خیلی با کلاس حرف میزنه. ولی همین ک خونواده خودش رو دید مث اونا حرف میزنه

مثل مثال شما ولی من همینجوری ک هست پذیرفتمش و سعی ندارم عوضش کنم اینجوری دوستش دارم 😍😊

شوهر منم تو خونواده خودم و با خودم خیلی با کلاس حرف میزنه. ولی همین ک خونواده خودش رو دید مث اونا حر ...

منم خب دوسش دارم اما خب نمیخوام تأثیر بگیره خخخ

درهرشرایطی مثل یک ملکه رفتارکن

همين كه جلو خودت و بقيه رعايت ميكنه كافيه ديكه عزيزم

جاي شكر هم داره

بهش نكين يكوقت كه لج ميكنه و بدتر ميشه

❤️عاشقتم همه كسم❤️خودت همه جي رو برام اسون كن و به همه ني ني سالم بده🌹امين يا رب