2777
2789

ناخواسته ازش دوری میکنم مثلا زنگ نمی‌زنم 

الان خودش زنگ زد من واقعا فکر میکردم خواب باشه 

بعد الان زنگ زد گفت از ۸ صبح منتظرم زنگ بزنی همش با خودم گفتم چش بود زنگ نزد 

یا دیشب ی پیام بهش دادم گفتم حیف اوقاتمون که تلخ میشه از فردا فقط شادی فقط خنده نوشت چشم منم گفتم قربون چشات.. بعد الان که زنگ زد می‌گفت دیشب دیگ پیام ندادی زنگ نزدی همیشه زنگ میزدی

الآنم بعد از مدت ها یکم حرف زدیم بعد از ۲۰ روز تایم مکالممون از ۳۰ ثانیه بیشتر شد 

بعد گفت نزار بیوفته رو دنده لج دیگ زنگ نزنما( با شوخی) 

می‌دونم که اینکارو می‌کنه و بشدت لجباز و مغروره! 

ینی ببینه یکی خودشو میگیره براش باهاش بد تا می‌کنه 

الان بنظرتون چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینکار کردم و خیلی هم نتیجه داد 

قبلن خیلی بهش زنگ میزدم سین جین میکردم 

ی روز ک بهم گفت من برده تو نیستم 

منم خودم و کشیدم کنار 

الان همش اون زنگ میزنه و میگ ی وقت زنگ نزنی 

ولی همدیگرو هم دوست داریما از روی  لجبازی نیست

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

ببین عزیزم 

همسرت با توجه به حرفات آدم مغروریه 

غرور یه مرد خیلی مهمه خب 

اما شما باید مثل یه پیچ که میخوای ببندیش شل و سفت میکنیش باید نه خیلی نسبت بهش بی اهمیت خشک باشی که اون بنده خدا غرورش نزاره سمتت بیاد د اگر هم بیاد نباید غرورش خورد بشه چون هر آدمی یخ طوریه تو شناخت بیشتری داری 

و هم خیلی  پشت سر هم باهاش در ارتباط نباش مگه اینکه اون خودش مشتاق باشه اما اگه دیدی اهمیتی نمیده تو سمتش خیلی نرو 

دیدی بلاخره جوااااب داد این کارت…ببین الان ن مث قبل زیاااد زنگ بزن ن مث این چند روز سرد باش… مثلا عصری یا شب زنگش بزن… اگ پیام داد سریع ج نده ی چند دیقه بگذره بعد ج بده … ن سرده سرد ن گرمه گررم 

ببین عزیزم همسرت با توجه به حرفات آدم مغروریه غرور یه مرد خیلی مهمه خب اما شما باید مثل یه پیچ که می ...

نه خشک و بی اهمیت نیستم اصلا !! 

گفتم که ناخواسته این اتفاق افتاده ینی من قصد نداشتم زنگ نزنم تا اون زنگ بزنه ! من فکر میکردم مثل هرروز خوابیده ! 

دیدی بلاخره جوااااب داد این کارت…ببین الان ن مث قبل زیاااد زنگ بزن ن مث این چند روز سرد باش… مثلا عص ...

الان قطع کرد گفت خودم بهت زنگ میزنم زنگ نزد منم زنگ نزنم؟ آخه می‌دونی انگار یه بچه دو ساله کمبود محبت داره که منتظر میمونه من به اون زنگ بزنم ! حتی اگه خودش گفته باشه بهت زنگ میزنم باز ممکنه نزنه و اگرم من زنگ نزنم ناراحت میشه میگ برات مهم نیستم پیگیری نمیکنی 

الآنم همینو می‌گفت می‌گفت برات مهم نیستم 

میترسم حس کنه واقعا برام مهم نیست یا من به یادش نیستم ولی اینجوری نیست 

الان قطع کرد گفت خودم بهت زنگ میزنم زنگ نزد منم زنگ نزنم؟ آخه می‌دونی انگار یه بچه دو ساله کمبود محب ...

نه زنگ نزن اصلاا نزن تا خودش بزنه قربون صدقه ام نرو دعوتشم نکن وای تو رو خدا چشاتو باز کن این پسر اعتماد بنفستو نابود کرده مث حیوون باهات رفتار میکنه الان با یه رنگ بیس وانیه ای که فقط کنجکاو شده بود وا دادی؟؟؟

الان قطع کرد گفت خودم بهت زنگ میزنم زنگ نزد منم زنگ نزنم؟ آخه می‌دونی انگار یه بچه دو ساله کمبود محب ...

اتفاقا باید حس کنه برات مهم نیست تا دوباره بیاد طرفت مث اوایل که میخاست مختو بزنه