2777
2789
عنوان

وضیعت دندون هام خیلی بده عکس

237 بازدید | 22 پست

دندون خراب ندارم ولی دندون های جلوم به طرز فجیعی بهم ریخته پول ارتودنسی ندارم حتی دیگه نمیتونم یه لبخند بزنم چرا اینجوری شدن 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتودنسی همه جا قسطیه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عزیزم چاره ای نیست جز ارتودنسی. 

پیگیر شو حتی شده طلا بفروش و ارتودنسی کن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

میتون بدونم چند سالته ؟؟ 

ببین منم دندون هام بچه بودم کج بود ارتودنسی کردم قسطی هست اینجور راحت تر میتونی ارتودنسی کنی  

اصلا هم برای دندونات ناراحت نباش دندون  کج باشه  میشه صافش کرد اما خراب بشه عملا به درد نمیخوره خیلی مراقب باش دندونات خراب نشه همین عالیه ایشالا پول تو دستت اومد ارتودنسی کن اگه خیلی کج چون همه جنبه زیبایی داره هم درمانی