2777
2789

کلا شیر خشک بچه رو چاق میکنه من ببلاک میدم به دستور دکتر البته بچم شیر خودمو میخوره فقط آخر شب یه وعده میدم سیر بشه تایم بیشتری بخوابه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم اپتامیل میدم به زور ماهی ۳۰۰یا ۴۰۰میگیرهبه نظرم هر شیری رو بچه ها زیاد بخورن وزن میگیرن

اره دکتر پسرم همینو‌میگه.. شیرخشکی که خوشمزه بیاد به دهن بچه ها و زیاد بخورن وزن اضاف میکنن.. برای همین زینک میدن اکثر دکترا که بچه اشتهاش بیشتر بشه

اره دکتر پسرم همینو‌میگه.. شیرخشکی که خوشمزه بیاد به دهن بچه ها و زیاد بخورن وزن اضاف میکنن.. برای ه ...

اره. بچه خواهر من شیر مادریه اما مدام وصله به مامانش هر بار اقلا چهل دقیقه زیر سینه اس حسابی هم تپله ماشالله

بچه خواهرشوهرمم ببلاک میخوره اونم عالیه ولی پسر من نه. کلا ظریفه. زیاد هم شیر نمیخوره

همتا اسم خـودمه♥
اره. بچه خواهر من شیر مادریه اما مدام وصله به مامانش هر بار اقلا چهل دقیقه زیر سینه اس حسابی هم تپله ...

بچتون چند‌ وقتشه؟؟ پسر من ۴ ماهشه دقیقا با وزن ۷ کیلو.. شیر گیگوز ۱ میخوره.. کالریش از بقیه شیرا بیشتره و خوشمزه هم هس.. حتی کالریش از سوپرامیل که انقد همه میگن چاق میکنه هم بیشتره گیگوز... دکتر بهش نئوزینک داده روزی ۲ سیسی.. اشتهاش خیلی بهتر شده.. ولی به نظرم روند وزن گیری پسرم کُند هس

بچتون چند‌ وقتشه؟؟ پسر من ۴ ماهشه دقیقا با وزن ۷ کیلو.. شیر گیگوز ۱ میخوره.. کالریش از بقیه شیرا بیش ...

هفت کیلو عالیه که  بچه من شش ماهشه هفت کیلوئه

وزن تولدش چند بوده؟ 

من الان دارم نان رو امتحان میکنم 

اگر نسازه میرم سروقت گیگوز

همتا اسم خـودمه♥
هفت کیلو عالیه که بچه من شش ماهشه هفت کیلوئهوزن تولدش چند بوده؟ من الان دارم نان رو امتحان میکنم اگ ...

وزن تولدش ٤ كيلو دقيق بود.. نان همه ميگن يبوست مياره، براي بچتون داشت؟ گيگوز و ببلاك كامفورت دكتر پسرم گفت سازگار ترين شيرخشك هست.. ولي كامفورت بسيار تلخه و با هربار خوردن شكم بچه كار ميكنه كه كوليك و يبوست نگيره

وزن تولدش ٤ كيلو دقيق بود.. نان همه ميگن يبوست مياره، براي بچتون داشت؟ گيگوز و ببلاك كامفورت دكتر پس ...

اهان خب بازم بد وزن نگرفته متوسط ماهی  ۷۵۰گرم تقریبا

دکتر پسر من اپتامیل نوشت گفت نزدیک ترین شیر به شیر مادره. چون من میخواستم شیر خودمو بدم در کنارش به شیر خشک هم عادتش بدم وقتی برم سرکار راحت باشم

ماه اول که هم شیر خودمو خورد و هم اپتامیل ۱۴۰۰وزن گرفت ولی بعدش به دلایلی شیرم خشک شد.وزنگیری بچه  هی کمتر و کمتر شد

نان رو دو روزه شروع کردم خیلی نفخ میکنه. اپتامیل سبک تره انگار

همتا اسم خـودمه♥
اهان خب بازم بد وزن نگرفته متوسط ماهی ۷۵۰گرم تقریبادکتر پسر من اپتامیل نوشت گفت نزدیک ترین شیر به ش ...

پسر من روزاي اول نوزاديش اپتاميل ميخورد.. اصلا سيرش نميكرد، همشم دل درد داشت و نفخ، دكتر ببلاك كامفورت داد تا يكمي سيرش كنه، منم شير خودمو ميدم ولي انگار ابكي هس و شفاف، سر دخترم شيرم خيلي بهتر بود، سه هفته اي ١ كسلو اضاف ميكرد تا ٦ ماهگيش