2777
2789
عنوان

برای خانواده شوهرم سوغاتی نیاوردم

331 بازدید | 20 پست

رفته بودیم شمال

شوهرم خواست سوغاتی بگیره 

نذاشتم

چون مادرشوهرم هر بار میره مسافرت

یا خواهر و برادرشوهرام 

هیچی نمیارن 

ما توقعی نداریم ،،

ولی خب از ما هم توقع نداشته باشن 

ولی خانواده خودم هر بار هرجایی ک برن ۴،،،۵ ملیون واسه منو بچه هام سوغاتی میارن 

ب شوهرم گفتم فقط واسه مامانم اینا بخر

اونم گفت نمیشه ک واسه یکی بخریم واسه یکی نخریم 

منم گفتم پس ولشکن نگیر 

اومدیم تهران دیشب

امروز خودم رفتم واسه مامانم اینا سوغاتی گرفتم یواشکی

حالا نمیدونم چ جوری بهشون بدم؟؟

امروز با شوهرم میخوام برم اونجا

نمیشه ک ببرم

ب نظرتون ب مامانم چی بگم 

بگم یادم رفته بیارم ؟؟

بعد ی روز خودم رفتنی ببرم براشون؟؟

هر راهنمایی ب ذهنتون میرسه بگید

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همین کارو کن، واقعا خانواده شوهر خیلی پررو تشریف دارن

خونمون ی کوچه با مامانم فرقشه 

همش میگم با خودش نگه خب چرا شوهرشو نمیفرسته بره بیاره،،

موندم چکار کنم

شوهرم بفهمه ی وقت میمونم چی بگم

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

آره ب مامانت بگو بعد بهت میدم جلو شوهرت نبر خانواده شوهرت پروو هستن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

آره خوبه یا بگو خسته بود هنوز وسایلارو باز نکردم

خودم فردا پس فردا میام خونتون

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
خوبشون کردی به مامانت قضیه رو بگو

نمیخوام شوهرم تو چشمشون بد بشه

دوس دارم فکر کنن شوهرم از خوده شمال خریده واسشون

خونمون ی کوچه با مامانم فرقشه همش میگم با خودش نگه خب چرا شوهرشو نمیفرسته بره بیاره،،موندم چکار کنمش ...

من بودم میزاشتم تو کیف مدرسه بچم تو پلاستیک، روشم اسباب بازی و اینا، بعدم باید به مامانت بگی که یواشکی خریدی، یهو در نیاد جلو شوهرت بگه دستت درد نکنه و افتادی زحمت!

نمیخوام شوهرم تو چشمشون بد بشهدوس دارم فکر کنن شوهرم از خوده شمال خریده واسشون

عزیزم متاسفم ولی نمیشه این کارو کرد، یه درصد مامانت اینا یه حرف بزنن شوهرت خیلی بهت حس بد پیدا می کنه ببینه یواشکی ازش کاری کردی

من بودم میزاشتم تو کیف مدرسه بچم تو پلاستیک، روشم اسباب بازی و اینا، بعدم باید به مامانت بگی که یواش ...

شوهرم امروز بیاد دیگه شاید تا ی هفته نبینن شوهرمو 

بعد دیگه تا اون موقع میخورن تموم میشه یادشون میره 

فقط امروزو باید بپیچونم ی جوری فردا خودم باز برم و تنهایی ببرم

خونمون ی کوچه با مامانم فرقشه همش میگم با خودش نگه خب چرا شوهرشو نمیفرسته بره بیاره،،موندم چکار کنمش ...

الان اگه شمالید برید برای خانواده شوهرت بخر، هيچی ارزش این نداره که بعدا خانوادت خدایی نکرده حرفی از اون سوغاتی زدن بینتون خراب بشه.

چنین کاری هیچ وقت نکنید، چون حس پنهان کاری که به طرف مقابل میدید بدتر از هر چیزیه

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

من فقط موندم تو کار شوهرت که انتظار داشته برای خانوادش هم بخری 😐. به نظرم همونجا باید حرفت رو به کرسی می نشوندی میگفتی خانواده تو تا به حال یه چیز کوچیک نخریدن که توقع سوغات داشته باشن اما خانواده من هر بار کلی خرید کردن الآنم وقت جبرانش هست. و خرید میکردی. 

الآنم بخوایی سوغاتی رو‌بدی به مامانت ممکنه از شوهرت تشکر کنه بعد میخوایی چه جوابی بدی 😒.