2777
2789
عنوان

خانمای که کاپ قاعدگی دارن

354 بازدید | 35 پست

من سه روزه که دارم از کاپ استفاده میکنم روز اول اصلا نشتی نداشتم و خیلیم عالی بود.الان دو روزه هرچی ویدئو میبینم و هر طوری میزارم بازم نشتی داره.در آوردنشم  خیلی برام سخته نمیدونم چکار کنم الان  دیگه درش آوردم پد گذاشتم خیلی 

چرا کاپ و ب نوار ترجیح میدین؟ 

عفونت بیشتر، سختی در بیار بشور، سختی گذاشتنش، شل شدن عضله ها واقعا نمیصرفه

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی تاش باز شده؟ 

وقتی روز اول اوکی بوده یعنی روزهای بعد درست استفاده نکردی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چطوری آخه.من تصور میکنم ک خالی کنم عوق میزنم‌.خالا بدن خودمم میبینم موقع پد عوض کردن اینجور میشم بع ...

منم 

پد راحت میندازی میره بهداشتی هم هست تااینکه خودت دربیاری بشوری دوباره بزاری 

وایییی حالم بد میشه