2777
2789
عنوان

بازم بحث جنجالی تولد

202 بازدید | 24 پست

عزیزانم سلام.خانمای عزیز من بچه 4سالشه و به دور از خانواده شوهرم زندگی میکنیم.بدلیل مشکلات و  دوری راه خانواده شوهرم سالی یه بار میان شهرستان خونه م اونم برای تولد دعوت کردم.امسال نیومدن و قراره اخر شهریور بیان تولد پسر من اخره مهره تا حالا دوبار تولد گرفتم .الان معذبم میگم هرسال این همه رو بکشونم تولد ایراد نداره؟اگه تولدم نگیرمم همون کادوشو میارن .بنظر شما 1ماه زودتر بگیر که نیومده فصل مدرسه و انفولانزا ایراده؟ممنون میشم  راهنماییم کنید طایفه ما کم جمعیتن میخام بدونم نظرات مختلف راجب برگزاری هر ساله تولد چیه

نه عزیزم.چه ایرادی شما زودتو بگیر...قانون نیست که حتما تو روز تولد بگیری

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خانواده شوهر فهمیده ای

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

اره تو حرفات بگو بچه خیلی ذوق تولدشو داره دیگه وقتی اومدین تولد میگیرم...یا اصلا هم نگو یه شب ک دور ...

اخه تا حالا تولد هاشو رسمی و مقداری تشریفاتی گرفتم باید حتما با برنامه ریزی باشه.بنظرتون بگم میخواستم کسیو زحمت نندازم اما بچه م ذوق داره و امسالم تولد میگیرم خوبه؟

مورد بعدی همون شب اول که اومدن تولدو اگه بگیرم غذا هر سال برنجی دادم میخام فست فود با اما مشکلم با سلف سرویسه خجالت میکشن مسن تر ها پاشن غذا بکشن.بنظرتون اگه الویه اماده داخل نان باگت بزارم خودشون خیارشور و گوجه بزارن نون خمیر میشه؟بنظرتون زشته خودم بشقاب بشقاب رای مسن ها بکشم و بزارم رو جلو مبلی شون؟

ببین گلم بنظر من لزومی نداره هرسال تولدای رسمی و بزرگ برای بچه بگیریم..مثلا الان شما هرسال فقط یکبار خانواده ها رو دعوت میکنین برا تولد..حالا امسال که میخان زودتر بیان باز بگین خب بزار تولد بگیریم..برای پدرومادرها نه ولی شاید از نظر مثلا جاری...زنداداش..شوهر خواهر وجهه خوبی نداشته باشه...البته بازم خودتون شناخت دارین

ببین گلم بنظر من لزومی نداره هرسال تولدای رسمی و بزرگ برای بچه بگیریم..مثلا الان شما هرسال فقط یکبار ...

خوب بنظرتون امسال که میخان زودتر بیان دیگه تولد نگیرم>؟بچه تو دلش نمی مونه؟

[QUOTE=350079458]معمولا 2شبی .برای تولد32نفریم.مهمونای شب موندگار 10نفر[/QUOTE

خب ببین من خودم چن وقت پیش یه تولد بزرگ گرفتم...ک شام دادم...مهمونام ۷۰نفر بودم...

تم تولد...چای...شربت با کیک تولد...پفیلاو پفک هندی...بعدم شام ک برنج و کوبیده و ماست و سبزی و ژله و دوغ بود....بعد ازون میوه دومدل...

شام چون مهمونات خانواده نزدیکتن باید مفصل تر بدی...الویه و ساندویج وجهه خوبی نداره..بیشتر برای تولدایی هست ک بچه ها هستن فقط

[QUOTE=350079458]معمولا 2شبی .برای تولد32نفریم.مهمونای شب موندگار 10نفر[/QUOTEخب ببین من خودم چن وقت ...

حرفتو قبول دارم اما چون هر سال برنجی دادم.فرداشم نهار همون برنجیه گفتم الویه و شنسیل و سیب زمینی سرخ کرده باشه.کلا به نظراتتون نیاز دارم.سردرگمم امسال برای همه چی.جسارتا خرجت زیاد شد؟