2777
2789

متولد 81 هست رشته قبلیش الاهیات و معارف بوده ترم آخر انصراف داده اومده تجربی احتمال زیاد تا دی ماه امسال دیپلم تجربی اش رو میگیره میتونه تیر کنکور بده

سهمیه 5 درصدی ام داره 

قلم چی ثبت نام کرده امسال در منطقه 12 ام شده 2 هزار خورده ای رتبه اش توی ده و 11 شده 5 خورده ای اینا در شهرم 12 ام شده 13 11 شده 22 10 شده 30

کنکور 404 بدون دیپلم کنکور داد 

رتبه 153 هزار منطقه اش در سهمیه نهایی شده 28 اینا 

امسال میتونه یه رشته درست درمون بیاره یا بره سراغ کارای دیگه بعد دیپلم تجربی گرفتن خرداد میخواد همه درسا رو ترمیم بزنه

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی این همه تلاش کرده که دیپلم تجربی بگیره اگر وسط راه ولش کنه به نظرم انگار زحمت های دیپلم گرفتنش به یاد می‌ره. 

البته منم لیسانسمو گرفتم و منم حدودا متولد ۸۱ هستم. 

دیپلم تجربی دارم اما مهندسی لیسانس گرفتم دوست دارم کنکور تجربی بدم دوباره اما نمی‌دونم بشه یا نه 🫠

الهیات البته

اونو که ابدا نمیخواد دیگه بره انصراف داد تموم شدش 

یا تجربی ادامه بده یا بعد دیپلم تجربی بره سراغ دستیاری دندان پزشکی اینا

وقتی این همه تلاش کرده که دیپلم تجربی بگیره اگر وسط راه ولش کنه به نظرم انگار زحمت های دیپلم گرفتنش ...

خوبه بازم وضعت بهتر از اینی 

به نظرم برو سراغ اش تلاش کن برسی به خواسته ات

اونو که ابدا نمیخواد دیگه بره انصراف داد تموم شدش یا تجربی ادامه بده یا بعد دیپلم تجربی بره سراغ دست ...

عزیزم منظورم املاش بود که اشتباه نوشتی درستشو بهت گفتم:))

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

استارتر بخون قشنگ برای کنکور تو که اینهمه زحمت کشیدی و تلاش کردیم دیپلم تجربی بگیری تا آخرش برووو 

من خیلی پشیمونم که کنکور تجربی ندادم. واقعا پشیمونم میگم شاید اگر اونموقع درس میخوندم درست برای کنکور شاید یه رشته ی خوبی میوردم‌

اما اون سال من خورد به کرونا ، اونسال خیلی بی انگیزه شده بودم  کلا کنکور تجربی ندادم به جاش کنکور ریاضی دادم