2789
عنوان

درد و دل

371 بازدید | 31 پست

واقعا دل شکستن تاوان داره دیدید ؟مثلا تازه عروسی باشی 

داماد و خانواده اش دلتو بشکنن و دوره نامزدی پسره ولت کنه 

حتی خودش یا خانواده اش هم حلالیت ازت نخوان 

پیش همه تحقیرت کنن ، غرورت بشکنن جدات کنن طلاقت بدن بدون هیج علتی و دعوایی…آه اون عروس میکیره نظرتون؟😭💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صددرصددعا کن خدا فقط با عزیزانشون امتحانشون کنه همین

چرا با عزیزش؟

چرا خودش نه

خیلی ادم باید بد جنس باشه که از خدا بخاد یکیو با عزیزش امتحان کنه

لایک نکن دوست عزیز !                                             

چرا با عزیزش؟چرا خودش نهخیلی ادم باید بد جنس باشه که از خدا بخاد یکیو با عزیزش امتحان کنه

چون دلتو ب خون کردن خودت ک میتونی خودتو اروم کنی اما عزیزتو نه😐هیچوقت نمیتونم برای کسی ک از عمد عذابم داده نفرین کنم فقط میگم کاری ک با من کرد رو عزیزش ببینه 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

عزیزشون نمی دونم کیه من میگم خودش بسوزه یه جوری تاوان بده نمیره بلکه زجر بکشه بدونه چی به چیه من 😔

خدا میدونه کافیه. یک نمونه از خدا کارما بهت میگم امیدوارم ک ایمان بیاری من نزدیک عروسیمه ما رسم داریم مادر داماد تشک و ۳تا بالشت میده با یکم وسایل دم دستی مادر شوهرم هفته پیش اورد بالشت ها و تشک ها رو گف من فقط رویه تشک رو کشیدم رویه بالشت هارو خودت بکش خدای من شاهده که اومدم رویه هارو برداشتم ۳تا لنگ ب لنگ یکی زیپ خراب ک کلی دلم شکست اما هیچی نگفتم، حالا خاهرشوهرم ۲ماه پیش عروسیش بود خاله شوهرش ی روتختی با رویه کهنهههههه قدیمی براش کادو اورده بود 😃😃😃😃😃😃😃😃خدایااااا حکمتت رو شکر به هر دست بدی از همون دست پس میگیری، به خدا توکل کن من نگم تو نگی خدا میبینه فقط بگو خدایا من جز تو کسیو ندارم تو جوابشون رو بده

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

خدا میدونه کافیه. یک نمونه از خدا کارما بهت میگم امیدوارم ک ایمان بیاری من نزدیک عروسیمه ما رسم داری ...

منم منتظر اون روز هستم دیر نشه نفس بکشم بگم میدونستم با هر قطره اشکم منو دیدی چقد خدا خدا کردم سر سجده نماز خوابیدم گفتم خدایا بغلم کن کل بدنم از شوک عصبی ، درد میلرزید نفسم نمی یومد میگفتم خدایا نمی تونم پا شم مگه چی کار کردم ابنجوری عذابم دادن صبح ها با ناراحتی قلب پا میشم …قران تو دستم میخوابم خدا تنهام نذاره جوری که جلوی چشام حسرت عروسی ، لباس عروس ، 

جهازیه ام مونده خیلی هم عاشق پسره بودم هنوز هم دوسش دارم 

فقط امیدم این درد خدا خلاصم کنه از قلبم بیرون کنه ، و انتقام منو از اونا بگیره😔🤲🏻

منم منتظر اون روز هستم دیر نشه نفس بکشم بگم میدونستم با هر قطره اشکم منو دیدی چقد خدا خدا کردم سر سج ...

حتما ی حکمتی داشته، خدا خیر مطلق

این واقعا دردناکه.! متأسفم برایذچنین افرادی که دل شکستن تا این حد براشون راحته.!!!!

منم میگم برای ادمهایی که دل شکستن براشون راحته ، یا با احساسات رویاهای ، زندگی بخت ادمها بازی کردن راحته خدا هم خودشو باید نشون بده بزرگیشو ، عدالت و قدرت شو

حتما ی حکمتی داشته، خدا خیر مطلق

اره عزیزم به حکمت های خدا باور دارم خدا بزرگه یه چن مدتی گذشته 

میخوام برم پیش روان پزشکی یا مشاوره ای که حالم خوب شه حضوری یا انلاین کدومش خوبه و تاثیر داره ؟