2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست
اره عزیزم به حکمت های خدا باور دارم خدا بزرگه یه چن مدتی گذشته میخوام برم پیش روان پزشکی یا مشاوره ا ...

تراپی حضوری عالیه ی روانشناس واقعا با درک که راه حل مفید بده

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بیای تاپیک احرم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
ممنون عزیزم برا راهنماییت چشم🙏🏻❤️

بی بلا، بهترینا نصیب قلب مهربونت🌺🌺🌺🌺♥♥♥♥♥♥

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

چیه تاپیک احرم کجاس من تازه وارد سایت شدم بلد نیستم قسمت هاشو

بزن رو اسمم اخرین متنی ک نوشتم بیا اونجا:)

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
چون دلتو ب خون کردن خودت ک میتونی خودتو اروم کنی اما عزیزتو نه😐هیچوقت نمیتونم برای کسی ک از عمد عذا ...

دلت نمیاد خودشو نفرین کنی

ولی دلت میاد عزیزش رو نفرین کنی که طرفو ذره ذره اب کنی؟

مثلا خیلی مهربونی؟😂

لایک نکن دوست عزیز !                                             

پسر همسایه ما به اصرار مادرش زن گرفت مادره بقدری هول بود همش تعریف از دختره کرد تا این پسره راضی شد صد تا روانشناسی و مصاحبه هم رفتند هر دو بشدت خانواده ها مذهبی اما پسره نگو دختره رو زیاد پسند نکرده اما مادرش همش میگه دختر خوبیه فلانه قشنگه تا اینکه پسره مدام با خواهرش درد دل میکرد که این دختر به دل من نیست و اینا نهایتا یک سال بعد یک هفته مونده به عروسی پسره به دختره گفت باب میل من نیستی و به خانواده ش هم گفت نهایتا با ناراحتی و تلخی جدا شدند اما دختره ۱۸ ساله بود پسره ۲۶ ولی بنظرم کار مادر پسر در اصرار غلط بود و کار پسر غلط تر که با اصرار اوکی داد و بدتر از اون یکسال صبر کرد که اعلام کنه دوستش ندارم. بنظرم همون اول باید آدم رک باشه و تعیین تکلیف کنه . حالا شما هم گلم هیچ نگران نباش برای شما موقعیت زیاده قحط الرجال نیومده که اینقدر گریه برای چیه اخه صبوری کن خودتو مشغول کن . خیلی وقتها شما از سر طرف زیادی برای همین نتوانسته هضم کنه  ‌ 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

پسر همسایه ما به اصرار مادرش زن گرفت مادره بقدری هول بود همش تعریف از دختره کرد تا این پسره راضی شد ...

انشالله اون دختر هم‌‌خوشبخت شه ولی اینا نه همه شون منو‌ دوست ندارن خواهرهاش ، داداشش ، باباش و مامانش من به زور نرفتم که خود پسر چند ماه التماسم کرد جند ماه دوست بودیم و قبول کردم ازدواج کردیم خیلی هم عاشق هم بودیم 

خب چی شد نمی دونم به خاطر چی نخواستن حتی دلیل هم نگفتن 

حدافل مثل انسان مبگفتن نمیخواییم‌ یه معذرتی چیزی 

انشالله اون دختر هم‌‌خوشبخت شه ولی اینا نه همه شون منو‌ دوست ندارن خواهرهاش ، داداشش ، باباش و مامان ...

مطمینم‌که دعا خور کردن پسره رو شک نکن 

برو پیش سید بهت میگه

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .