2777
2789
عنوان

دلم گرفته

164 بازدید | 17 پست

حالم از شوهرم بهم میخوره بی مصرفه بی احساس

من ۲ هفته پیش جیگر خوردم خیلیییی ۲ هفته درد داشتم افتضاح سرگیجه حال بد میخواستم پریود بشم نمیشدم هرشب نوار میذاستم دیشب نذاشتم دیگه گفتم ولش کن حتما سر موعدش میشم از شانس صبح بیدار شدم اومدم برم دستشویی خونم ریختتتت کلی اصن نمیتونین درک کنید چطور چند قطره ریخت رو پادری و تاش کردم سرجاش گفتم بعد بشورمش اومده پهنش کرده گفتم جمعش کن کثیفه باید بشورمش میگ اه اه حالمو بهم زدی چیه این اون چندقطره حتی مشخص نبود

پول فرستادم براش گفتم برام ساندویچ بیار هوس کردم نیورد گفت شب میریم بیرون شام الکی گفتم سیرم برا بچه غذا بخر فقط ی کاسه کوچیک قورمه سبزی خرید بدون برنج یکمشو بچه خورد باقیشو خودش من از صبح هیچی نخوردم الانم سر گشنه گذاشتم رو بالشت ادمیم ک تو پریود همش گشنه و درحال ضعفم خیلی ناراحتم شایدم بیخود ناراحتم نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دارم غصه میخورم

بعد من مامانم خیلی بهم کمک مالی میکنه میدونه شوهرم واسه پول دادن اذیت میکنه نمیخواد اذیت باشم. زنگ زد گفت با خواهش فلان چیزو بخر شوهرم رفت تو قیافه گفتم چطور برا پول گرفتن خوبه مامانم ی کار ازمون خواست قبافتو کج میکنی؟ بعد مامانم گفت شماره کارت بفرست بابات واریز کنه گفتم نمیخواد ۹۰ تومن پولی نیست اومدیم خونه شوهرم به دخترم میگه مامانت غذا رو گرفته برات متوجه شدم ینی باید اون ۹۰ تومنو واسش واریز کنم پول جیبی ندارم با بدبختی ۱ تومن جمع کردم چشم نداره ببینه

وقتی میگفت شام بری بیرون باید میرفتی الان ی چیز بخور ضعف نکنی صبح خودت برو ساندویچی یا رستوران دلی از عزا در بیار 😍😍   

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دارم غصه میخورمبعد من مامانم خیلی بهم کمک مالی میکنه میدونه شوهرم واسه پول دادن اذیت میکنه نمیخ ...

وای بمیرم برات بخاطر دخترت مجبوری بمونی من دردم از شما بالاتره

وای بمیرم برات بخاطر دخترت مجبوری بمونی من دردم از شما بالاتره

خدانکنه عزیزم دقیقا بخاطر بچم موندم یبار ی هفته رفتم قهر دخترم اصن مریض و ضعیف شد از دوری خونه و اتاق و باباش 

خدانکنه عزیزم دقیقا بخاطر بچم موندم یبار ی هفته رفتم قهر دخترم اصن مریض و ضعیف شد از دوری خونه و اتا ...

خدا بزرگه همش درست میشه اگ ی دری رو میبنده ی دری بهتر تر برات باز میکنع غصه خور