بیشتر ببینید بیصبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خسته نباشی دلاورکاپ تقدیم به تو میشه😂خب بفرمایید در این شرایط چه کنیم که حالتون بهتر باشه و رو ...
مچکرم مچکرم
ببین همه میدونیم انسانا آدمن نفس میکشم انسانا درک دارن انسانا آدمن این انسانا باید تو این چند روز فقط بگن چشم توقع زیادی نیس اگرچه اگه بگن چشم من بازم جرواجر میکنم
من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤
بیشتر ببینید بیصبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد
خوب که فکر میکنم بهترین کار اینه وسایل رفاه رو آماده کنیم براتون و از منطقه تا جایی که ممکنه گورمون ...
اینم یه نظریه است😪
من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤
آهان راستی تو دوران نوجوانی احساس خوب داشتم اتفاقا خودم بیشتر دوست داشتم. فکر کنم هورمونام برعکس عمل ...
خوش بحالتون واقعا😂 ولی اونایی ک میگن ما اعصاب نداریم فلان اکثرا تلقین میکنن ب خودشون ک چون پریودن اینجورین در صورتی ک بیشتر خود پریود پنداری هستش 😂وگرنه ن طوری نیسته
اینم حرفیهممکنه به این شدتی که میگن بیشترش تلقین باشه🤔
دقیقا، حتی برا دردش هم همینطوره