2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی عصبانی نمیشم و این رفتارای چرت و پرت ولی بی دلیل از همه بدم میاد نمی‌دونم چرا

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد

من اصلا از اونا نیستم که عصبی بشه واقعا اونا رو درک نمیکنم که تو پریودی عصبی میشن حتما مشکل دارن من فقط طرفو جرواجر میکنم

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

واقعا سر هیچ و پوچ همین طور بی‌خود؟قصدم اینم بیشتر دیگران رو درک کنم همین

اره 

مثلا ی سگ رو دیدم تنها وسط گرما مظلوم نشسته 

انقدددد گریه کردمممم

یا مثلا ی بار ناهار نداشتیم زار میزدممممم😂

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
من خیلی بهم میریزم انقد حساس و وحشی میشم که نگو دیشب ی عالمه گریه کردم با شوهرم دعوا کردم یعنی باورت ...

ای بابا چه سخت

مثلاً همه چی گل و بلبل و مهربون یهو پاشی بپری به شوهره بدبخت هنگ می‌کنه😂

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من